Tegeleffecten

De fabricageprocédés van Novoceram maken gebruik van de modernste technologieën en maken een zeer hoge esthetische afwerkingskwaliteit mogelijk. Het is nu mogelijk het uiterlijk van hout, steen of enig ander natuurlijk materiaal zeer getrouwe te reproduceren.

Houtlook-tegels
+

Houtlook tegels

Parket imitatie tegels hebben een zeer nauwkeurig houteffect en combineert de zeer warme uitstraling van parket met de sterkte van porcellanato.

tegels-steen
+

Steenlook tegels

Steeneffect tegels zijn er in verschillende esthetieken, waarbij het natuurlijke materiaal min of meer wordt nagebootst.

Tegels travertin keramische
+

Travertijn tegels

Steeneffect tegels zijn er in verschillende esthetieken, waarbij het natuurlijke materiaal min of meer wordt nagebootst.

Betonlook-tegels
+

Betonlook tegels

Voor een industrieel effect laten betoneffect tegels op het oppervlak sporen na van het gereedschap dat is gebruikt om ze te vormen.

Tegels-met-behanglook
+

Tegels met behanglook

Met tegels met behang effect kunt u vochtige ruimtes betreden waar behang geen optie is.

Azulejos-effect-tegels
+

Azulejos effect tegels

De traditie en het materiaal van de traditionele Portugese azulejos zijn geherinterpreteerd om een moderne en elegante versie te creëren.

Carrelage Design
+

Design tegels

Een minimalistisch oppervlak, donkere en trendy kleuren en een groot formaat dragen bij tot een designtegel.

tegels-hars
+

Hars effect tegel

Een protagonist van de industriële loft stijl met een eigentijds design, hars effect tegels zijn nu geherinterpreteerd in keramiek in het Novoceram assortiment.

Metaal-look-tegels
+

Metaal look tegels

Het originele en eigentijdse design van tegels met metaal uitstraling kan worden gecombineerd met elk type decoratie, en hun technische kenmerken maken ze resistent en gemakkelijk te onderhouden.

Keramische-cementtegels
+

Keramische cementtegels

Cementtegels look tegels moderniseren de traditionele geometrische en bloemmotieven (en niet alleen) van cementdecoraties voor eigentijdse ruimtes met een retro-touch.

Terracotta-look-tegels
+

Terracotta look tegels

Terracotta effect tegels worden gewaardeerd om de mediterrane sfeer die ze in huis brengen.

Naar wat voor scoort tegels bent u op zoek?

Gebruiken
Effecten
Ruimtes
Kleuren
Formaten
Uiterlijken