Azulejos look tegels

Azulejos tegels zijn diepgeworteld in de architectonische cultuur van Portugal. Aanvankelijk waren de Portugees azulejos tegels wit en kobaltblauw, maar Novoceram hergebruikt dit effect op een moderne manier om echte decoratieve juwelen te creëren. De keramische azulejos tegels, die door de Moren in Europa werden ingevoerd, zijn een essentieel element geworden in onze interieurs om een kleurrijke en authentieke toets te geven.

Onze collecties van tegels met azulejos look

Azulejos imitatie tegels : de juiste keuze maken

Tegels met azulejos look reproduceren de look van klassieke azulejos om frisheid te brengen in uw interieur. De effecten en patronen van de azulejos look tegels zijn echter bijgewerkt en volgen de huidige trends. Deze grote verscheidenheid in keuze betekent dat keramische azulejos tegels geschikt zijn voor alle soorten decoraties, van eenvoudig en klassiek tot meer modern en origineel. Azulejos look tegels van Novoceram, die geïnspireerd zijn op de Portugese azulejos, hebben alle technische eigenschappen van steengoed en zijn dus geschikt voor veel verschillende ruimtes. Laat de decoraties zichzelf uitnodigen in uw ruimtes voor een verrassend originele toets!

In welke ruimtes kunnen tegels met azulejos look worden gelegd?

In het verleden werden azulejos tegels gebruikt om de gevels van huizen of de binnenmuren van vele monumenten, zoals kerken of paleizen, te bedekken, en dit is nu nog steeds het geval.

In deze continuïteit worden azulejos look tegels vaak binnenshuis gebruikt als bekleding van keukenachterwanden of badkamertegels. De motieven worden opnieuw gebruikt en nemen deze ruimten op briljante wijze over om ze een dynamische en warme toets te geven. De faience wandtegels met azulejos look van Novoceram brengen authenticiteit en uniciteit in uw keuken, badkamer of zelfs uw toilet. Bovendien maken de technische kenmerken van de azulejos imitatie tegels deze bijzonder geschikt voor gebruik in vochtigere ruimten zonder gevaar voor aantasting. Natuurlijk evolueren de trends en kunnen de versieringen en kleuren van tegels met azulejos look ook de muren van uw andere binnenkamers verfraaien. Inderdaad, keramische azulejos tegels kunnen leven geven aan gedurfde looks en bieden u de mogelijkheid om uw persoonlijkheid in uw decoratie tot uitdrukking te brengen.

Net als traditionele azulejos, kunnen keramische azulejos tegels ook op uw buitenmuren worden gebruikt. Het is echter geschikt voor onconventioneel gebruik en kan ook op de binnenvloer worden gelegd, dankzij de aard van gres. Met deze esthetische optie kunt u zelfs decoratieve creaties op de vloer maken, zoals een azulejos tapijt om een ruimte af te bakenen, onder een tafel of rond een keukeneiland, bijvoorbeeld. Het is echter belangrijk erop te wijzen dat azulejos imitatie tegels niet op vloeren buitenshuis kunnen worden gelegd, aangezien zij niet de nodige antislipeigenschappen bezitten om een veilig gebruik te waarborgen.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?