Wandtegels

Gewoonlijk gebruikt om de muren van waterkamers te beschermen en aan te kleden, zijn wandtegels met hun tijd mee geëvolueerd en zijn ze erg populair! Inderdaad, muurtegels zijn vaak gebruikt om geraffineerde creaties in winkels of restaurants te scheppen, maar ze nodigen ook uit in woonruimtes om de muren van alle kamers van het huis te versieren om een design of originele toets te brengen. De grote verscheidenheid aan beschikbare esthetische aspecten maakt keramische wandtegel geschikt voor elk type omgeving en decoratie.

Onze wandtegelcollecties

Wand tegels: de juiste keuze maken

Novoceram muur tegels zijn het resultaat van een evenwichtige mix van innovatie, creativiteit en traditie. De keramische muurtegels brengen het made in France design over op de muren van alle ruimtes: openbaar, privé, residentieel of commercieel. Dankzij de vele esthetische effecten passen tegels voor wand perfect in elk soort inrichting en worden ze soms zelfs een decoratief element op zich. Zo omvat de Novoceram Art-lijn tegels voor wanden met zowel eigenzinnige als geometrische motieven. Op die manier biedt Novoceram wandtegels met verschillende esthetische effecten die ook de vele voordelen van porcellanato bieden.

In welke ruimtes kunnen keramische wandtegels worden geledg ?

In de regel worden keramische wanden vooral gebruikt om muren te beschermen tegen spatten en vocht. Daarom worden ze vaak beperkt tot waterruimten zoals de badkamer of de keuken. Novoceram heeft echter wandtegel collecties ontwikkeld die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Dit betekent dat de grenzen tussen ruimtes kunnen worden uitgewist en dat overal kan worden genoten van de esthetiek van keramische muurtegels!

Wandtegels voor binnen

Muurbekleding wordt tegenwoordig niet alleen in badkamers en keukens gebruikt, maar ook in alle woonruimten, zoals de woonkamer en de keuken. Dankzij de talloze esthetische effecten van keramische muurtegels, van steen tot hout tot cementtegels, kunnen binnenmuren snel een nieuwe look krijgen die perfect past bij de stijl van de ruimte, of die nu modern, puur, Scandinavisch, traditioneel of origineel is.

Muurtegel voor buiten

Een groot voordeel van keramische muurtegels is dat ze geschikt zijn om buiten te worden geïnstalleerd. Keramische tegels zijn zeer goed bestand tegen weersinvloeden, vorst en temperatuurverschillen. Zo kunnen de muren van uw terras, balkon of tuin worden versierd met een muurbekleding in gres die ze charme en karakter geeft. Omdat de vloertegelcollecties van Novoceram ook geschikt zijn voor wand tegels, smelten de grenzen tussen uw vloer en uw wanden samen tot een unieke esthetische harmonie. Dit geeft u ook de mogelijkheid om een mix van verschillende tegeleffecten te creëren voor een origineler en moderner resultaat.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?