Vloertegels 2 cm dik

Novoceram heeft het Outdoor Plus gamma ontwikkeld met als doel vloerbekledingen aan te bieden die exclusief voorbehouden zijn voor buitenruimtes, aangezien deze buiten vloertegels 20mm zich perfect aanpast aan hun verschillende vereisten. De buitenkant stelt immers vaak beperkingen waaraan soms moeilijk te voldoen is en niet alle vloermaterialen reageren op dezelfde manier. Dankzij hun hoge prestatie-eigenschappen zijn keramische tegels 2cm voor buiten echter de beste oplossing voor tuinen, terrassen, en balkons.

Onze collecties van tegels 2cm

Waarom voor vloertegels 2cm dik kiezen?

De tegels 2cm dik uit het Outdoor Plus gamma zijn de ideale vloerbedekking voor buitenruimtes omdat ze esthetische en technische voordelen bieden die normaal onhaalbaar zijn met andere materialen die ontworpen zijn voor gebruik buitenshuis. Bovendien kunt u met de verscheidenheid aan esthetische effecten van keramische tegels 2 cm de stijl van uw exterieur versterken, of het nu natuurlijker en warmer is of eigentijds en design.

Keramische tegels voor buiten 2 cm dik: wat zijn de geschikte ruimtes?

De plaatsing van vloertegels van 2 cm is uitsluitend voorbehouden voor buitenruimten. Dankzij zijn technische eigenschappen is het immers bestand tegen slechte weersomstandigheden en kunnen de tegels op een andere manier dan met lijm worden aangebracht. Uw tuinen, terrassen en zwembaden wachten er alleen maar op om met buiten vloertegels 20mm de mooiste bekleding te krijgen… en vooral ook de meest praktische!

2cm zwembadtegels

Uw zwembad kan nu worden bedekt met een vloertegel van 2 cm die het zwembad perfect tot zijn recht laat komen. Dit gedeelte van de tuin wordt vaak gezien als een gelegenheid om te ontspannen, en de collecties van keramische tegels 2 cm dik kunnen deze sfeer perfectioneren dankzij hun verschillende kleuren.

2cm tuintegels

Met de vloertegels 20 mm kunt u uw tuin verfraaien door paden of looppaden aan te leggen, zelfs rechtstreeks op uw gazon. De esthetische mogelijkheden zijn talrijk en voldoen daarom aan alle soorten projecten. Met dit in het achterhoofd kan uw tuin op enkele specifieke plaatsen worden ingestrooid met vloertegels 2 cm dik, wat een zeer esthetisch resultaat kan opleveren, afgewisseld met stukken gazon.

2cm dikke tegels voor terras en balkon

Het terras is uiteraard het middelpunt van onze buitenruimten en verdient daarom bijzondere aandacht, vooral wat het esthetische aspect betreft. De buiten vloertegel 20 mm dikte geeft vele esthetische effecten die aan alle eisen voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houteffect of een steeneffect om het te accentueren.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?