Imitatie Bali stenen tegel

Voor uw zwembadbekleding zijn de Bali steeneffecttegels een praktische en esthetische keuze. Deze zeer trendy keramische steen geeft uw buitenruimte onmiddellijk een paradijselijke uitstraling en biedt u vele voordelen. Hoe kiest u het meest geschikte model voor uw behoeften? Waarom kiezen voor Bali stenen tegels voor uw zwembad? Novoceram presenteert u deze prachtige tegel in al zijn details!

Wat is de Bali steen?

Bali steen is een elegante natuursteen die ook bekend staat als “Green Sukabumi”. In Indonesië, waar het zijn oorsprong vindt, werd Bali steen gebruikt voor het bouwen van heilige tempels en het ontwerpen van Indonesische beelden. Tegenwoordig wordt deze verbazingwekkende lavasteen vooral gebruikt om de zwembaden van grote hotels en particuliere woningen te bekleden. De unieke kleuren, van hemelsblauw tot smaragdgroen, geven een binnen- of buitenruimte onmiddellijk een luxueuze uitstraling. Deze trendy steen wordt steeds meer gezocht in alle uithoeken van de wereld, vooral door liefhebbers van decoratie.

De groene Sukabumi minerale steen is typisch voor het Balinese landschap. Het verfijnde en delicate uiterlijk doet ongetwijfeld denken aan het Indonesische vulkaaneiland, zijn weelderige bossen en transparante wateren. Wie goed kijkt, kan zelfs de bijzonderheden van deze natuursteen onderscheiden door zijn kleurnuances en onregelmatigheden. Hoewel zeer charmant, is authentieke Bali steen relatief moeilijk te verkrijgen, zowel wat betreft zeldzaamheid als prijs. Als u toch wilt genieten van de charme van dit product zonder de nadelen, biedt Novoceram een gres porcellanato tegel die Bali steen imiteert. Deze hoogwaardige gres porcellanato tegel imiteert perfect de authenticiteit van de Green Sukabumi, terwijl hij sterker is dan de originele steen.

Waarom kiezen voor imitatie Bali stenen tegels?

Tegels met steeneffect uit Bali hebben naast hun uitstekende uiterlijk nog een aantal onmiskenbare voordelen. Allereerst is het oppervlak ervan antislip, wat precies is wat nodig is voor een zwembadvloer. Door Novoceram keramische tegels met Bali-steeneffect rond uw ingegraven zwembad te leggen, kunnen u en uw geliefden veilig in en uit het water stappen.

Tegels met steeneffect uit Bali bieden interessante eigenschappen op het gebied van weerstand. Dit is vooral nuttig als u van plan bent zware voorwerpen op uw tegels te plaatsen, zoals ligstoelen, bloempotten of een barbecue. Bovendien is keramiek een materiaal dat niet kan worden beschadigd door zwembadzout of sneeuw. Dit betekent dat het niet onderhevig is aan mosvorming of donkere vlekken.

Kiest u voor een imitatie Bali steen tegel, dan vindt u bij Novoceram een ruime keuze. Meestal gemaakt van geglazuurd gres porcellanato, bieden imitatietegels andere voordelen voor uw zwembad, zoals prijs en materiaalsterkte. Door voor deze tegel te kiezen, kunt u genieten van alle schoonheid van de lagunekleuren van de Bali-steen, terwijl de duurzaamheid ervan toeneemt.

Bali stenen tegels

Het installeren van imitatie Bali stenen tegels is ook een strategische keuze voor uw budget, omdat producten in deze categorie tot twee keer goedkoper kunnen zijn dan natuurlijke Bali stenen, terwijl ze de tand des tijds beter doorstaan. Met het blote oog zult u de verschillen tussen natuursteen uit Bali en tegels van imitatiesteen niet opmerken.

Of het nu gaat om natuurlijke of imitatiesteen, de Bali-steen is altijd verkrijgbaar in verschillende maten. Ongeacht het te bedekken oppervlak worden tegels van dit type meestal aangeboden in grote rechthoekige formaten (30×60 cm, enz.) of in lijstjes (10×60 cm). Het is aan u om te beslissen welke tegelstijl u verkiest.

Bali steeneffect tegels: hoe te kiezen?

Om een tegel met Bali-steeneffect te kiezen, moet u eerst de kenmerken van de ruimte die u wilt inrichten vaststellen. Zwembad, terras of badkamer, al deze binnen- of buitenoppervlakken zijn perfect geschikt voor de installatie van Bali-steentegels.

Bali stenen tegels voor zwembaden
Bali Stone Badkamertegel
Bali stenen tegels voor het terras

Zwembad

Bali steeneffecttegels zijn een ideale keuze voor zwembadbekledingen, zowel om technische als om esthetische redenen. Met zijn antislip eigenschappen en zijn sublieme smaragdgroene reflecties zal hij u tot in het kleinste detail tevredenstellen. De hemelse kleuren laten u profiteren van een zwembad met een chique en rustgevende uitstraling, op gelijke voet met de grootste luxe spa’s. De Bali steenlook tegels geven u de indruk dat u vanuit uw huis in de mooiste Indonesische lagunes duikt. Uw zwembad brengt een zekere charme aan uw exterieur.

Imitatie bali stenen tegels voor zwembaden

Waarom Bali steeneffect tegels voor uw zwembad?

Bali steeneffecttegels worden vooral gebruikt voor het afdekken en decoreren van openluchtzwembaden, vooral vanwege hun unieke natuurlijke kleuren. De paradijselijke oranje en groene reflecties geven elk helder water een Balinese uitstraling. Door Bali steeneffecttegels op de bodem van uw zwembad en rond de randen te leggen, geniet u van een oppervlak dat de mooiste Balinese overloopzwembaden waardig is. Om u te helpen bij uw keuze, onthult Novoceram alle geheimen van deze aantrekkelijke imitatie tegel uit Bali.

Badkamer

Door Bali stenen tegels voor uw badkamer te kiezen, brengt u een mooi vakantiegevoel in uw huis. Om de vloer van een inloopdouche te bekleden of de muren van uw badkamer aan te kleden, moet deze steen u ongetwijfeld tevredenstellen. De warme kleuren maken van uw kamer een echte cocon voor u en uw gezin.

Terras

Bali steeneffect tegels zijn niet alleen geschikt voor zwembaden en waterkamers in uw huis. Ook uw terras of zelfs uw tuinpaden kunnen profiteren van een bekleding van dit unieke materiaal. Een tegel met Bali-steeneffect is perfect voor exterieurs die zowel sober als exotisch zijn. Vanwege de robuustheid van dit type vloer kunt u er ook gemakkelijk een tuinmeubel op plaatsen zonder bang te zijn dat het beschadigd raakt.

Novoceram: hoogwaardige tegels van Made in France

Sinds 1863 biedt Novoceram keramische producten aan die moderniteit en kwaliteit perfect combineren. Het merendeel van onze keramische collecties wordt bedacht en ontworpen in Frankrijk om een veilig en lokaal productieproces te garanderen. Hoewel ons bedrijf is uitgegroeid tot een van de belangrijkste in de keramische sector, hebben wij door de jaren heen altijd onze ecologische waarden en ambities behouden.

Of het nu gaat om vloeren of wanden, Novoceram biedt u duurzame oplossingen voor uw woning. Met onze trendy en elegante tegelcollecties kunt u de verschillende zones van uw woning naar wens personaliseren. Voor verdere informatie, aarzel niet ons te contacteren per telefoon of e-mail, wij zullen u bijstaan in uw binnen- of buitenbekledingsproject.

Veelgestelde vragen over Bali steeneffect tegels

Waarvan is een imitatie Bali steen tegel gemaakt?

Betaalbaar en robuust, keramische Bali steen is gemaakt van gres porcellanato. Dit materiaal is een uitstekend alternatief voor natuursteen omdat het de minerale nuances ervan perfect nabootst. De patronen geven u een perfecte illusie en een uniek ontwerp voor uw zwembad, badkamer of terras. Naast zijn algemene esthetiek is gres porcellanato (een mengsel van kwarts, veldspaat en klei) ook een zeer bestendig materiaal tegen UV, krassen, hitte, vorst en meer. Een premium keuze voor een tegel!

Hoe leg je imitatie Bali stenen tegels?

Voor gebruik buitenshuis moeten Bali-steentegels bij zacht weer worden gelegd. Wij raden u echter aan om de plaatsing van uw Novoceram-tegels door professionals te laten uitvoeren. Er zijn tal van beperkingen en technische subtiliteiten (waterdichtheid, onregelmatigheden, enz.) die de kwaliteit van uw gres porcellanato tegels kunnen aantasten tijdens de plaatsing. Deze delicate taak kan daarom worden uitgevoerd door tegelzetters bij u in de buurt. Hun knowhow en ervaring zorgen ervoor dat uw zwembad een succes wordt.

Hoe was ik Bali steeneffect tegels?

Bali steeneffect tegels kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een neutrale zeep. Dit verwijdert resterend vuil zonder het materiaal te beschadigen. Om uw Bali steeneffect porseleinen tegels schoon te maken, wrijft u gewoon met een spons of doek over de tegels. Wij raden u aan uw tegels regelmatig te laten reinigen om ze op hun best te houden.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?