Design tegels

De laatste jaren heeft de moderniteit onze binnen- en buitenruimten veroverd en op decoratiegebied rijmt deze trend met verfijning en elegantie. Met of zonder motief, moderne tegels zijn een essentieel element geworden. Elegant per definitie, het draagt bij tot karakter en charme te geven aan uw ruimte. Design tegels worden gekenmerkt door een sober design, grote formaten en discrete, elegante kleuren. Moderne keramische tegels openen een oneindig veld van creativiteit en kunnen aan alle configuraties worden aangepast. De tegels zijn verkrijgbaar in een brede waaier van aspecten en laten u toe uw interieur en zelfs uw tuin of uw terras te sublimeren om ze een chic en trendy look te geven.

Onze moderne tegelcollecties

Waarom is kiezen voor design tegels, een goede keuze?

Moderne tegels zijn herkenbaar aan hun verfijning en raffinement, hun techniek en esthetiek, met of zonder patronen. Het oppervlak, de weergave van het materiaal en de diepte van de kleuren zijn kenmerkend voor zijn unieke identiteit. De grote verscheidenheid aan esthetische aspecten van moderne keramische tegels maakt het mogelijk om elke ruimte te transformeren. Naast de talloze creatieve mogelijkheden heeft de design tegel ook alle technische eigenschappen van keramiek. Dit maakt moderne tegels favoriet voor het decoreren van uw vloeren en wanden binnen en buiten.

Wat zijn de toepassingen van moderne tegels?

Omdat zij van keramiek zijn gemaakt, kunnen design tegels veilig zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, omdat hun technische kenmerken dit toelaten. Er zij ook op gewezen dat moderne keramische tegels zowel voor vloeren als voor wanden kunnen worden gebruikt, met uitzondering van de witte body, die niet geschikt is voor plaatsing op de vloer.

Ten eerste kan de moderne tegel uw badkamer en keuken verfraaien zonder enig risico op beschadiging. Deze waterruimten, die soms problematisch zijn, stellen eisen aan de vloerbedekkingen die er zullen worden gelegd. Steengoed is zeer goed bestand tegen water, vocht en warmte en is daarom de perfecte bekleding voor deze ruimtes. De keuze voor moderne keramische tegels ligt dan ook voor de hand om ze een eigentijdse en chique uitstraling te geven. Deze keuze kan natuurlijk worden uitgebreid tot andere ruimten in huis, zoals de woonkamer, die een warme en vriendelijke plaats is die door de sobere kleuren van design tegels gemakkelijk in de verf wordt gezet.

Vorstbestendig, cmoderne keramische tegels ekunnen ook buiten worden gebruikt en kunnen uw terras of tuin volledig transformeren om het een moderne toets te geven. De verschillende esthetische aspecten van design tegels stellen u in staat om unieke buitenruimtes te creëren, aangezien hun grote verscheidenheid de effecten van cement, steen, of zelfs moderne tegels met een metallic glans voor een meer stedelijke en eigentijds resultaat omvat.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?