Beige Tegels

Elegant en lichtgevend, beige tegels zijn een antwoord op alle huidige trends en maken indruk in onze ruimten, dankzij hun sterke potentieel. Tussen gebroken wit en heel lichtbruin hebben tegels met een beige kleur warme en eigentijdse tinten. Soms wordt het als eenvoudig beschouwd, maar in werkelijkheid heeft het een verscheidenheid aan tinten, gaande van zandkleurige tegels tot roze-beige tegels. Deze rijkdom aan kleur maakt beige keramische tegels tot een van de favorieten op het gebied van kleur. Bovendien staat de decoratieve waarde ervan niet meer ter discussie. Dankzij zijn natuurlijke veelzijdigheid leent het zich namelijk voor alle inrichtingsstijlen, van de meest rustieke tot de meest eigentijdse, en helpt het om voor elke ruimte een unieke decoratie te creëren.

Onze collecties van beige tegels

Waarom beige tegels kiezen?

De beige tegel heeft een warme kleurschakering, die elke omgeving kan opwarmen en er een elegante en heldere sfeer aan kan geven. Tegels in beige kleur zijn er in allerlei tinten, waaronder zandkleurige, roze-beige en zelfs grijs-beige tegels. De veelzijdigheid van beige tegels maakt het mogelijk alle ruimten te bekleden met deze delicate tinten, die dan de identiteit van de ruimte bepalen, afhankelijk van de decoratieve voorwerpen waarmee de kleuren geassocieerd worden. De zachtheid van de zandkleurige tegels is dus niet uitsluitend gereserveerd voor klassieke interieurs en biedt onbeperkte mogelijkheden tussen de bohemian chic look, een minimalistische en Scandinavische sfeer of een gezellige en serene sfeer.

Wat zijn de esthetische effecten van beige keramische tegels?

Beige tegelshebben veel verschillende esthetische effecten en kunnen daarom op een elegante en natuurlijke manier gecombineerd worden met veel verschillende decoraties. Novoceram heeft een aantal natuurlijke materialen bestudeerd om de reproductie ervan te perfectioneren en een product aan te bieden met hetzelfde esthetische uiterlijk als het origineel.

Het is duidelijk dat imitatie parket tegels bovenaan de lijst staan. Tegenwoordig kunnen wij met de nieuwste technologie het natuurlijke materiaal tot in het kleinste detail reproduceren. In dit geval verwijst de beige tegel naar zijn natuurlijke oorsprong en heeft hij de geruststellende nuances van hout. Zo nodigt elke collectie de natuur uit in uw interieurs en exterieurs en schept zo een warme en vriendelijke sfeer. De kleuren van de beige houtlook tegels omvatten zelfs de meest subtiele weerspiegelingen, zoals de grijs-beige tegels, die geïnspireerd zijn op vergrijsd hout.

Vervolgens geeft de beige keramische tegel ook natuursteen weer, voor een realistischer effect. Het is dus mogelijk om uw ruimten te veredelen en ze tegelijk warmte en elegantie te geven. De schoonheid van steen, in warme tinten, komt volledig tot uiting om uw decoratieve elementen in de verf te zetten en een unieke sfeer te bepalen. De beige tegels doen dus de charme en de authenticiteit van dit natuurlijke materiaal herleven, maar blijven de warmte behouden die beige bevat…

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?