Kleuren

De kleur is een bepalende factor bij de keuze van de tegels. Het moet perfect kunnen worden gecombineerd met de bestaande of toekomstige componenten van de ruimte.

Lichtgrijze-tegels
+

Lichtgrijze tegels

s Nachts zijn alle katten grijs... maar er zijn vele tinten grijs. Bij Novoceram zijn grijze tegels ook verkrijgbaar in warme of koude tinten en verrijkt met geraffineerde structuren en motieven.

tegels-steen
+

Middelgrijze tegels

Elegant en modern, middelgrijze vloeren en wanden vormen de ideale achtergrond voor elke inrichtingsstijl.

Donkergrijze-tegels
+

Donkergrijze tegels

Antraciet grijze tegels zijn een populaire keuze voor onze hedendaagse inrichting. Ze brengen moderniteit en elegantie waar ze ook gelegd worden.

Zwarte-keramische-tegels
+

Zwarte keramische tegels

Zwarte tegels geven de kamer een uitstraling zonder hem noodzakelijkerwijs donkerder te maken. Integendeel, het laat de kleuren van de decoratieve elementen beter uitkomen.

Witte-tegels
+

Witte tegels

Witte tegels staan synoniem voor zuiverheid en brengen veel licht in de kamer. Dankzij een veelheid aan tinten, variërend van warm tot koud, is het een onuitputtelijke bron van inspiratie.

Ivoor-tegels
+

Ivoor tegels

Ivoor is een fijne en kostbare kleur, synoniem voor verfijnheid en zachtheid. Het draagt bij tot de harmonie van de kamer, omdat het gemakkelijk kan worden gecombineerd met een veelheid van andere kleuren.

Beige-tegels
+

Beige tegels

Tussen gebroken wit en heel lichtbruin hebben beige tegels een warme en eigentijdse kleur. Verkrijgbaar in verschillende zeefdrukken en delicate tinten, van geel en roze tot taupe, brengt het licht en zachtheid in de donkerste kamers.

Taupe-keramische-tegels
+

Taupe keramische tegels

Voor wie van warme, omhullende kleuren houdt, zijn taupe tegels een elegante keuze met een eigentijds randje.

Bruine-tegels
+

Bruine tegels

Bruine tegels zijn de beste vriend van warme en gezellige omgevingen. Zeer omhullend, brengt het u een aangenaam comfort om vredig te cocoonen in een gastvrije en intieme ruimte.

Veelkleurige-tegels
+

Veelkleurige tegels

Een paar jaar lang bijna uitgestorven, zijn de protagonisten van de hedendaagse binnenhuisarchitectuur nu terug met tegels in felle kleuren en originele patronen, zowel voor vloeren als wanden.

Naar wat voor scoort tegels bent u op zoek?

Gebruiken
Effecten
Ruimtes
Kleuren
Formaten
Uiterlijken