Betonlook tegels

Novoceram werd geïnspireerd door de industriële en typische werkplaatsatmosfeer om keramische betonlook tegels te creëren. Nu zijn, betonlook tegels een must-have geworden omdat ze een moderne sfeer geven aan onze binnen- en buitenruimtes. Sobere en elegante, geef betonlook tegel een industrieel accent aan de inrichting en een zeer aanwezig materiaalgevoel. De vaak lichte en grijze tinten helpen om de ruimte meer eigentijds te maken.

Onze collecties van betonlook tegels

Wat zijn betonlook keramische tegels?

De technische kwaliteiten van betonlook tegels maken het mogelijk ze in alle omgevingen te plaatsen, zowel binnen als buiten. Zo kan elk van uw ruimten worden voorzien van tegels met betonlook op de vloer of op de wanden. Novoceram maakt gebruik van geavanceerde technologieën en reproduceert perfect de esthetische effecten van cement, van de kleuren tot de meest karakteristieke tinten. Deze verscheidenheid qua uitzicht betekent dat keramische tegels met betonlook kan worden aangepast aan alle configuraties en decoraties. Op die manier is dit product het resultaat van het juiste evenwicht tussen de esthetiek van beton en de duurzaamheid en functionaliteit van keramische tegels. Met andere woorden, tegels met betonlook zijn een must-have geworden voor moderne en designruimtes.

Wat zijn de verschillen tussen keramische cementtegels en keramische betonlook tegels?

Hoewel zij van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, bieden deze twee effecten zeer verschillende esthetische aspecten. In de eerste plaats verwijzen beton look tegels naar de esthetiek van beton als bouwmateriaal. Het geeft dus het ruwe, gezandstraalde of gepolijste effect van beton weer, alsmede de grijze tinten die het karakteriseren. Zo helpen tegels met betonlook om een industriële en sobere sfeer te creëren. Anderzijds bootsen keramische cementtegels de traditionele cementtegels en hun patronen na en bieden zij een meer retrostijl. De kleurrijke decoraties van deze cementtegels kunnen uw ruimte doen opleven en er een vleugje vrolijkheid in brengen.

De bestemmingen van het gebruik van betonlook tegels

Beton is bijzonder geschikt voor sobere en elegante interieurs, om deze sfeer van finesse te versterken. Beton look tegels kunnen dankzij hun technische eigenschappen in alle kamers van het huis worden gebruikt. Keramische tegels met betonlook zijn namelijk zeer goed bestand tegen vocht en water, wat een belangrijk kenmerk is in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, zoals de badkamer of de keuken. Daarom is het niet nodig de vloer en de wanden van vochtige ruimten te ontdoen van een tegel met betonlook, die een verfijnde en geraffineerde stijl zal geven. Andere kamers in huis, zoals de slaapkamer of de woonkamer, kunnen ook een moderne stedelijke look krijgen dankzij tegels met betonlook, die een eigentijdse en unieke toets toevoegen.

Betonlook tegels kunnen ook buiten worden gelegd, omdat ze perfect voldoen aan alle technische eisen die een buitenomgeving kan stellen. De grenzen tussen binnen en buiten worden zo uitgewist om een esthetische harmonie te scheppen. Daarnaast heeft Novoceram ook de beton look tegels in het Outdoor Plus-gamma ontwikkeld, die tegels van 2 cm dik bevat en andere vormen van plaatsing mogelijk maakt dan de traditionele methode van lijm op dekvloer. Voortaan kunnen uw buitenruimten worden bekleed met keramische tegels met betonlook en vallen in de trend van ultramoderniteit, terwijl ze toch het nodige comfort bieden voor bijvoorbeeld terrassen en tuinen die om ontspanning vragen.

Deze kracht van karakter en de tinten van de betonlook tegel geven een uitzonderlijk design aan al uw ruimtes, zowel binnen als buiten. Door te kiezen voor keramische tegels met betonlooknodigt u elegantie uit in uw huis, en geeft u uw slaapkamer, woonkamer, terras of badkamer een minimalistische uitstraling.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?