Middelgrote tegels

Het grote voordeel van tegels in middelgroot formaat, is dat er een ruime keuze is. Deze meer klassieke en traditionele dimensie maakt talrijke esthetische combinaties mogelijk waarbij zelfs gedurfdheid kan worden geïntroduceerd met verrassende harmonie. Dit middelgrote formaat brengt ons met een zekere nostalgie terug naar de keukens en woonkamers van weleer, maar het nodigt vooral moderniteit uit in uw interieurs tot uw grootste tevredenheid. Middelgrote keramische tegels zijn verkrijgbaar in een brede waaier van effecten en oneindige tinten en zijn geschikt voor alle soorten privé, openbare of commerciële ruimten. Ze zijn het ideale medium voor de weergave van alle geraffineerde materiaaleffecten van de hedendaagse keramiek.

Onze collecties middelgrote tegels

Hoe is de middelgrote tegel de juiste oplossing voor elke omgeving?

Middelgroot formaat tegels passen in alle interieurs, groot, klein, modern en klassiek, omdat ze een universeel karakter hebben. Uw vloeren kunnen in duizend en één kleuren worden aangekleed en kunnen worden uitgevoerd met tegels van 45×45 of 60×60, zodat er veel ruimte overblijft voor uw verbeelding, terwijl toch aan uw behoefte aan comfort wordt voldaan. Bovendien zijn middelgrote keramische tegels sterk aanwezig in de collecties van Novoceram en zijn ze verkrijgbaar in een brede waaier van esthetische aspecten om te voldoen aan alle vereisten op het gebied van binnen- of buitenhuisinrichting. Alle inspiratie is aanwezig om ruimtes te creëren die uw persoonlijkheid en decoratieve wensen weerspiegelen.

Middelgroot formaat tegels: wat zijn hun esthetische effecten en kleuren?

Een groot aantal natuurlijke en moderne materialen liggen aan de basis van de collecties van Novoceram en worden natuurgetrouw en realistisch gereproduceerd dankzij de meest geavanceerde technologische innovaties. De esthetische effecten van tegels in middelgroot formaat passen bij ieders smaak en passen prachtig in interieurs met een meer hedendaagse of klassieke stijl.

In de eerste plaats verwelkomen de middelgrote tegel op zijn oppervlak de ontelbare weerkaatsingen van metaal. Geïnspireerd door een materiaal met een eigentijdse uitstraling, geven tegels met metaaleffect leven aan een lichtspel waarvan de esthetiek onbetwistbaar is. Om een moderne of zelfs industriële sfeer te creëren, zijn betontegels met effect ook een goede optie.

Vervolgens geeft de adel van de steen een onbetwistbaar idee van luxe dat uw interieur sublimeert, of het nu modern of klassiek is. De perfecte reproductie van natuursteen op keramische tegels van middelgroot formaat creëert een vorm van symbiose met de natuur en nodigt uit tot haar authenticiteit om zich in uw ruimte te nestelen.

Zeer trendy vandaag, het designeffect op de het middelgrote formaat verfraait ongetwijfeld uw interieurs om ze een hedendaagse toets te geven. Hun onbeschrijflijke en unieke karakter biedt de mogelijkheid om gepersonaliseerde omgevingen te creëren. Hun sobere uiterlijk staat synoniem voor tijdloosheid en zal dus niet rimpelen na verloop van tijd.

De beschikbare kleuren passen perfect bij deze keuze van middelgrote formaat en de decoratieve resultaten zijn meer dan waarneembaar. De verschillende kleuren bieden rijke schakeringen die perfect passen bij het oppervlak van de tegel, zowel in warme als koele tinten. Zo zorgen ivoorkleurige tegels voor een zachte sfeer, terwijl taupe voor een gezellige en warme omgeving zorgt.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?