Gebruik

De Novoceram collecties zijn georganiseerd in een complete catalogus van vloer- en wandtegels, die aan alle behoeften kan voldoen.

Carrelage pour Sol
+

Vloertegels

De exclusieve porcellanato collecties van Novoceram voor binnen- en buitenvloeren combineren compromisloze prestaties met stilistisch en esthetisch onderzoek om aan elke behoefte te voldoen.

Carrelage pour Sol Intérieur
+

Vloertegels voor binnen

Novoceram biedt een breed gamma oplossingen voor binnenvloeren in woon- en commerciële gebouwen.

Carrelage pour Sol Extérieur
+

Vloertegels voor buiten

Dankzij de nieuwe keramische productietechnologieën is het nu mogelijk om buitenvloeren te kiezen met een perfecte esthetische continuïteit met het interieur en in normale of verhoogde Outdoor Plus dikte.

Carrelage 2 cm pour Sol Extérieur
+

2 cm tegels voor buitenvloeren

Novoceram Outdoor Plus-vloertegels voor buiten kunnen op traditionele methode met mortel en lijm, op grind worden gelegd of op vaste of in hoogte verstelbare steunen in het geval van vloeren op tegeldragers.

Jasper
+

Tegels voor binnenmuren

Een brede waaier van interieuroplossingen die een perfecte esthetische continuïteit met de vloer en geraffineerde contrasten van effecten en stijlen mogelijk maken.

Carrelage pour Mur Extérieur
+

Tegels voor buitenmuren

Dankzij hun weerstand tegen vorst, licht, weeromstandigheden en chemische aanvallen zijn porcellanato tegels ideaal voor de bekleding van de buitenkant van gebouwen.

Naar wat voor scoort tegels bent u op zoek?

Gebruiken
Effecten
Ruimtes
Kleuren
Formaten
Uiterlijken