Tegels met behang look

Behang is lange tijd een decoratieve aanwinst geweest in onze interieurs, maar de laatste jaren is het weer helemaal terug van weggeweest dankzij de verschillende patronen en kleuren die het behang heeft gekregen. Door zijn aard kan het echter niet in alle ruimten worden gebruikt. Om van de esthetiek van behangpapier te kunnen genieten, heeft Novoceram de tegels met behang effect ontworpen die de textuur van dit materiaal perfect reproduceert. Op die manier blijven de muren van al uw kamers niet langer verstoken van een trendy, designbekleding. De keramische tegels behanglook van Novoceram worden gekenmerkt door een zeldzame elegantie en brengt een buitengewone verfijning in de ruimte.

Onze collecties van behang imitatie tegels

Wat zijn tegels met behang look?

De tegels met behang effect van Novoceram kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt, ongeacht de aard van de ruimte. De geavanceerde technologieën die worden gebruikt om de tegels met behang look te creëren, bootsen de details die kenmerkend zijn voor behangpapier met grote getrouwheid na. Er is geen visueel verschil tussen de twee materialen. De collecties van Novoceram bieden een ruime keuze aan esthetische aspecten en fungeren als echte decoratieve troeven. Het is echter belangrijk erop te wijzen dat behang look tegels de technische kenmerken hebben van keramisch gres en daardoor de mogelijkheden voor plaatsing vergroten, van de badkamer tot de keuken en de huiskamer.

Behang imitatie tegels : in welke ruimtes?

Veel mensen willen hun muren met behang bekleden omdat het esthetische resultaten biedt die aan alle eisen voldoen. Traditioneel behang kan echter niet in alle omgevingen worden gebruikt, vooral niet buitenshuis, en het gebruik ervan is uitsluitend voorbehouden aan droge ruimten. Bovendien wordt het meestal gebruikt in ruimten met weinig verkeer, zoals bijvoorbeeld slaapkamers, omdat het kwetsbaarder is.

Keramische tegels behanglook is daarentegen bestemd voor gebruik in alle kamers van het huis, omdat het de technische kenmerken heeft om aan de eisen van de verschillende binnenruimten te voldoen. Hij kan dus worden gebruikt in de badkamer of de keuken, plaatsen waar de luchtvochtigheid het meest voorkomt. Zo kunnen tegels met behang effect uw muren een poëtisch en vrolijk tintje geven. Het enige wat u hoeft te doen, is het effect kiezen dat u het mooist vindt om uw interieur nieuw leven in te blazen uit onze collecties behang look tegels voor muren..

Dan kunnen kunnen keramische tegels met behang look, in tegenstelling tot klassiek behang, buiten worden gebruikt. Dit materiaal is namelijk zeer goed bestand tegen vorst en slecht weer. In dit opzicht is het zelfs mogelijk om uw buitenmuren volgens de huidige trends te decoreren door te kiezen voor keramisch gres tegels met behang effect. De enige uitzondering zijn witte body tegels, zoals de Kawaii-collectie, die niet vorstbestendig zijn en dus in een buitenruimte zouden kunnen bederven

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?