Hars look tegels

Protagonist van de industriële loft stijl met een hedendaags design, hars bekledingen ijn nu geherinterpreteerd in steengoed. Ooit voorbehouden aan professionele en industriële gebouwen, is het gebruik van harslook tegels nu gedemocratiseerd en worden ze in alle soorten ruimtes gebruikt. Novoceram heeft deze trend gevolgd door tegels met hars look te produceren die de ultramoderne esthetiek van hars harmonieus combineren met de technische eigenschappen van gres porcellanato. De verfijnde stijl maakt het mogelijk interieurs te moderniseren om de werkplaats- en loftsfeer weer te geven die erg in de mode is. Kortom, industriële stijl is gegarandeerd in alle omgevingen…

Onze collecties van hars effect tegels

Waarom voor tegels met hars effect kiezen?

De tegels met hars effect van Novoceram reproduceren de esthetische kwaliteiten van dit kunststofmateriaal, maar behouden het praktische nut en de functionaliteit van gres porcellanato. Dankzij zijn vele kwaliteiten is het in feite de ideale vloerbedekking voor vloeren en wanden in elke ruimte, ook die met eisen waaraan soms moeilijk kan worden voldaan. Dankzij de laatste technologische ontwikkelingen bootst de hars look tegels met opmerkelijk realisme de gladde en zachte aspecten na die bepalend zijn voor de identiteit van het hars. Dit effect is perfect geschikt voor elke inrichting, omdat het een vleugje moderniteit brengt in meer klassieke stijlen en ruimten met industriële of pure decoratie harmoniseert.

Harslook tegels: hun ruimtes

Keramische harslook effect tegels kunnen worden gebruikt op vloeren en wanden voor een visuele harmonie in elk van uw ruimtes. Bovendien maken de technische kwaliteiten van gres porcellanato dit materiaal geschikt voor diverse ruimtes.

Ten eerste, kunnen harslook tegels worden gebruikt in waterruimten, zoals badkamers, keukens of zelfs toiletten, omdat dit materiaal goed bestand is tegen water, vocht en stoom. Zijn esthetisch uitzicht gaat niet achteruit, zelfs niet wanneer hij in natte ruimten wordt geïnstalleerd. Voor het renoveren van uw keuken achterwand of badkamer faience tegels, lijken hars effect tegels een optimale oplossing, omdat ze de muren beschermen tegen spatten en vocht, terwijl ze een eigentijdse en trendy touch geven. Ten tweede is het duidelijk dat het gebruik van tegels met hars look zich ook uitstrekt tot andere kamers in het huis, zoals de woonkamer. Het esthetische aspect en de beschikbare kleuren maken het mogelijk deze ruimte, die als gezellig wordt omschreven, op te waarderen.

Tegels met hars effect kunnen op wanden en vloeren worden gelegd. Met deze mogelijkheid kunt u een esthetische continuïteit binnen uw ruimtes creëren. Deze harmonie is perfect geschikt voor alle stijlen van omgevingen en verenigt de basis van de decoratie voor een beheerst en trendy esthetisch resultaat.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?