Offerte aanvragen

In de rubriek “Mijn offerte” is het mogelijk alle artikelen die deel uitmaken van bepaalde collecties op te nemen, te berekenen en een offerte aan te vragen.

Wat betekent het om rechtstreeks of via een dealer te kopen?

In de bevestigingsfase van de offerte is het mogelijk de aankoopmethode te kiezen. De artikelen kunnen worden gekocht bij een dealer of rechtstreeks bij Novoceram. De keuze hangt af van het land van bestemming van de goederen. Wanneer u uw gegevens invoert, verschijnt een venster met een lijst van dealers. Als u in een land bent waar er geen dealers zijn, zal de verkoop rechtstreeks door Novoceram gebeuren. Wij zullen contact met u opnemen om u te vertellen hoe u uw bestelling kunt afronden, evenals de levertijd en eventuele transportkosten.

Hoe worden de vervoerskosten berekend?

Wanneer de verkoop plaatsvindt bij een dealer :
•Als u vanuit Frankrijk bestelt, worden u geen extra vervoerskosten in rekening gebracht, aangezien de aankoop in de winkel wordt gedaan, evenals het afhalen van de goederen (tenzij rechtstreeks met de dealer anders is overeengekomen).
•Als u van buiten Frankrijk bestelt, kunnen vervoerskosten worden aangerekend, maar de betaling geschiedt in de winkel, evenals de afhaling van de goederen (tenzij rechtstreeks met de dealer anders is overeengekomen).

Als u in een land bent waar er geen dealers zijn, zal de verkoop rechtstreeks door Novoceram worden gedaan. Wij zullen contact met u opnemen om u te laten weten hoe u uw bestelling kunt afronden, evenals de levertijd en eventuele vervoerskosten.

Voor welke collecties kan ik online een offerte aanvragen?

Nu zijn de collecties die kunnen worden aangekocht door middel van een offerteaanvraag :
•Kawaii
•Indigo
•Dilemme

Voor artikelen uit andere collecties kunt u rechtstreeks op de productpagina om aanvullende informatie vragen om te weten te komen waar u de aankoop kunt doen.

De collecties