Tegels

Woonkamer tegels

Zoals in alle kamers van het huis spelen de tegels voor woonkamer een belangrijke rol bij de inrichting van deze ruimte, die vriendelijken gastvrij moet zijn. Inderdaad, deze hoofdruimte van het huis is allereerst een plaats die een sfeer van ontspanning en welzijn uitstraalt, maar het wordt ook beschouwd als de ideale omgeving om samen te komen en aangename momenten door te brengen met vrienden of familie. De woonkamer tegel moet deze dubbele functie dus esthetisch belichamen. De woonkamer wordt natuurlijk elke dag intensief gebruikt, dus moeten woonkamertegels niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bepaalde technische kwaliteiten bezitten, zoals slijtvastheid.

Onze collecties van tegels woonkamer

Waarom zijn tegels voor woonkamer een goede optie?

Keramische tegels voor woonkamer van Novoceram zijn gemaakt van porcellanato, een zeer resistent materiaal dat perfect geschikt is voor gebruik in deze ruimte. De huiskamer is het hart van het huis en dus de plaats waar veel mensen passeren. Het is daarom van essentieel belang woonkamer tegels te installeren die bestand zijn tegen slijtage en krassen om mogelijke schade aan de tegels te voorkomen. Dit is het geval met porcellanato, dat een goede keuze is voor dit doel. Bovendien bieden de vele esthetische aspecten en de verscheidenheid aan kleuren u de mogelijkheid een leefruimte naar uw beeld te creëren die uw behoeften en andere esthetische wensen weerspiegelt.

Woonkamer met tegels: welke effecten en kleuren zijn beschikbaar?

De woonkamer, een plaats van rust en gezelligheid bij uitstek, kan elke decoratiestijl aannemen en het is het overwegen waard een woonkamer tegel te kiezen die perfect bij de gewenste sfeer past. Tussen hout, natuursteen of meer designaspecten, porcellanato tegels reproduceren vele materialen met nauwgezette precisie op alle niveaus, zowel visueel als bij het aanraken.

Ten eerste, aangezien deze leefruimte wordt omschreven als een gastvrije en rustgevende ruimte, kunnen houteffect woonkamertegels deze warme sfeer perfect ondersteunen. Zo dienen ze zelfs als basis voor een bohemienachtige, Scandinavische of zelfs meer moderne inrichting en slagen ze erin de kamer onmiddellijk op te warmen. Knoesten, nerven en andere visuele onvolkomenheden worden zelfs op de tegels woonkamer gereproduceerd en er is geen visueel verschil merkbaar met natuurlijk parket.

Voor een authentieke sfeer kunt u kiezen voor een natuursteen look tegel, die de woonkamer een majestueuze en elegante charme verleent. Deze tegels voor woonkamer, met zijn sterke karakter, slaagt erin een vorm van tijdloosheid in de kamer te brengen en is dus perfect geschikt voor alle stijlen, van de meest traditionele die hij moderniseert tot de meest hedendaagse die hij verfraait.

Liefhebbers van moderniteit kunnen zich daarentegen wenden tot de betontegel die cement in al zijn schakeringen belichaamt. Het oppervlak van deze woonkamertegels bevat alle grafische effecten die kenmerkend zijn voor beton en neemt zijn minimalistische aspect, dat zich in het licht openbaart, volledig over. Deze optie creëert een casual, stedelijke of zelfs industriële look en is perfect voor de woonkamer. Met harseffect tegels kunt u zich ook onderdompelen in de stijl van ateliers en lofts. De strakke stijl, gekenmerkt door de flexibiliteit van het inspirerende materiaal, komt volledig tot uiting in een ultra-trendy ruimte.

Woonkamers met een minimalistisch en design decor kunnen worden ingericht met een tegel woonkamer met een design uitstraling, die zeer persoonlijke resultaten mogelijk maakt, omdat het uiterlijk uniek is en niet overeenkomt met een ander. In dezelfde geest kan worden overwogen om tegels met metaaleffect te installeren, die spelen met texturen en waarvan de metaalachtige reflecties oplichten in het licht. Deze twee opties vinden het concept van de moderne woonkamer opnieuw uit, die zij verrijken met een onvergelijkbare nauwkeurigheid.

Het gamma beschikbare kleuren voor tegels in de woonkamer is breed en omvat een oneindig aantal tinten, zowel warme als koelere. Om de sfeer op te warmen geven bruine of zwarte tegels bijvoorbeeld een zeer hedendaags toets, terwijl voor meer authenticiteit ivoorkleurige tegels zeer geschikt zijn. Als u uw woonruimte optisch wilt vergroten, is het raadzaam te kiezen voor tegels in lichte kleuren die een indruk van volume geven, maar ook het natuurlijke licht accentueren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor grijze tegels woonkamer, die staat voor moderniteit en rust en waarvan de geraffineerde tinten optimaal zijn voor deze essentiële kamer in het huis.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?