Vloertegels

De vloertegels van Novoceram zijn in staat om de vloer van elke omgeving te verfraaien, of het nu binnen of buiten is. De nieuwe productietechnologieën die Novoceram vandaag gebruikt, maken het mogelijk een brede waaier van keramiekcollecties aan te bieden die aan de behoeften van elk type vloer voldoen. Het esthetische aspect van keramische vloertegels is zeer accuraat en reproduceert perfect vele natuurlijke materialen, zoals bijvoorbeeld steen of hout, terwijl zij uitstekende technische kwaliteiten bezitten.

Onze vloertegelcollecties

Novoceram biedt een breed gamma vloertegel aan die niet alleen uw binnenruimtes verfraaien, maar ook uw buitenruimtes en de omgeving van uw woning. Aangezien porcellanato tegels geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik, worden de grenzen tussen uw binnen- en buitenvloeren uitgewist en ontstaat er een esthetische continuïteit die de harmonie van uw ruimtes versterkt.

Vloertegels: hoe maak je de juiste keuze?

Gres porcellanato is een verstandige keuze voor vloeren binnen en buiten, aangezien het dankzij zijn technische kenmerken geschikt is voor plaatsing in alle soorten omgevingen. De keramiek vloertegels van Novoceram staan dus synoniem voor kwaliteit, zonder de esthetiek uit het oog te verliezen. Dankzij de nieuwe technologieën die Novoceram gebruikt om zijn tegels voor vloer te produceren, kunnen bepaalde natuurlijke materialen zoals hout, steen of cement perfect worden gereproduceerd. De keuze aan keramische vloertegels is dus groot en het is onmogelijk om niet de vloerbedekking te vinden die bij u past!

Keramische vloertegels: soorten vloeren en gebruik

Vloertegels voor binnen

Het kiezen van een vloertegel voor binnen huis is geen gemakkelijke taak en vereist veel denkwerk. In feite worden vloertegels keramisch voor het interieur letterlijk beschouwd als de basis van een kamer en bepalen zij meestal de inrichting ervan. Zij spelen dus een essentiële rol in de stijl van het huis en helpen deze vaak te accentueren. Het verfraaien van een woning en de inrichting ervan is een algemeen doel en gemakkelijk te bereiken met de collecties vloertegels voor binnen van Novoceram.

Bovendien hebben sommige interieurbestemmingen speciale technische vereisten, maar sommige collecties keramische vloertegels voldoen dankzij hun technische kwaliteiten op een volkomen adequate manier aan deze vereisten. Natte ruimtes zoals badkamers en keukens vereisen bijvoorbeeld een vloerbekleding die goed bestand is tegen water en stoom. Keramische tegels zijn de perfecte oplossing, omdat ze geen water opnemen en niet door vocht worden aangetast. De esthetische uitstraling van uw badkamervloertegel blijft onveranderd, zelfs wanneer deze constant wordt blootgesteld aan een vochtige.

Vloer tegels voor buiten

Buitenvloeren kunnen uw terras verfraaien, uw zwembad elegant aankleden en uw tuin opfleuren. Daarom is het belangrijk de tijd te nemen om de verschillende mogelijkheden te bestuderen en een zorgvuldige keuze te maken. De keramische vloertegels voor buiten van Novoceram biedt dezelfde effecten als die voor binnenruimten, waardoor u de mogelijkheid hebt om een doorlopende esthetiek tussen uw ruimten te creëren. Bovendien moet de vloertegel bepaalde specifieke technische eigenschappen hebben, zoals een bepaald niveau van antislip om het risico op vallen te verminderen. Dit is bijzonder belangrijk voor zwembadzones.

2cm tegels vloer voor buiten

Novoceram heeft ook de Outdoor Plus-reeks ontworpen, die vloer tegels met een dikte van 2 cm omvat. Deze tegels zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn geschikt voor andere soorten plaatsing dan de traditionele gelijmde methode. Het wordt immers mogelijk de vloertegels keramisch op verschillende manieren te leggen: rechtstreeks op het grind of op het gazon in Japanse stappen, maar ook op tegeldragers om er ruimte onder te laten voor kabels en andere leidingen.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?