Tegels voor hotel

De bevlieging naar decoratie spaart de hotelsector niet, die er veel aandacht aan besteedt. Het ontwerp van een hotelcomplex heeft immers een identiteitsfunctie en weerspiegelt volledig het image van het merk. Het is dan ook duidelijk dat de inrichting van het gebouw van grote invloed is op de ervaring van de klanten en hen zelfs aan zich kan binden. De keuze van tegels hotel is dus essentieel om een stijl te bepalen die zich van de rest zal onderscheiden. Er zijn vele mogelijkheden, zoals luxe hoteltegels, om een op maat ontwerp te creëren dat een unieke persoonlijkheid kan ontwikkelen in elke ruimte, van de slaapkamers tot de receptie tot de eetzaal.

Onze hotel tegelcollecties

Waarom voor keramische hotel tegels kiezen?

Novoceram produceert gres porcellanato tegels, die alle kenmerken van dit zeer bestendige materiaal bezitten. Door zijn antislipeigenschappen en zijn aanpassing aan de omgeving waarin het wordt gelegd, is het de perfecte keuze voor de inrichting van kamers en badkamers, maar ook van ontvangsthallen en restaurants, aangezien het alle nodige kwaliteiten bezit voor installatie in dergelijke ruimten. Wat het esthetische aspect betreft, bieden hotel tegels een oneindig aantal mogelijkheden, zoals het steeneffect, de imitatie van natuurlijk parket of de behanglook, om er maar een paar te noemen, en met elk van die mogelijkheden kunt u een prachtige omgeving ontwerpen en elke plaats sublimeren. Het creëren van een harmonieuze en verzorgde decoratie wordt een echt kinderspel dankzij de talloze Novoceram tegelcollecties.

De esthetische effecten en kleuren van tegels voor hotel voor een geraffineerde inrichting

De sfeer van een hotel wordt voornamelijk bepaald door de stijl van de inrichting. Bovendien speelt decoratie een sleutelrol in de klantervaring. Indruk maken, herinneringen creëren en zich onderscheiden van de concurrentie zijn de belangrijkste doelstellingen van hoteldesign. Om dit te bereiken biedt Novoceram een groot aantal esthetische effecten voor tegels van hotel, waarvan het sterke punt is om elke ruimte te accentueren om aan deze een hogere waarde geven.

In de eerste plaats gaat er voor een warme en gastvrije sfeer niets boven natuurlijke materialen en de hoteltegels reproduceren er verschillende van. Zo geeft de tegel met houteffect, met zijn zachte warmte, aanleiding tot een kleurenspel dat de natuurlijke helderheid op subtiele wijze benadrukt. Bovendien kan het wonderwel worden gecombineerd met elke stijl van decoratie en andere materialen voor een uitstekend resultaat. Een andere optie is de steeneffecttegel, die de karakteristieke elementen van natuursteen getrouw nabootst, zoals de schoonheid, het unieke door de tand des tijds oppervlak en de authenticiteit. Steenlook tegels belichamen perfect adel en elegantie en zijn dus perfect geschikt voor een geraffineerde decoratie die ongetwijfeld een stempel zal drukken op de geest van de gast.

Afhankelijk van het soort hotel, is het duidelijk dat de decoratie verschillende kenmerken heeft. In de luxueuzere etablissementen bijvoorbeeld, zal de sfeer zeer verfijnd en netjes zijn. Zo belichamen luxe tegels voor hotel perfect de aard van het complex. Het kan bijvoorbeeld een designeffect hebben dat, hoewel ondefinieerbaar, een speciaal en uniek karakter geeft aan uw gebouw. De moderniteit van moderne tegels doet denken aan het design van luxehotels en tilt ze naar een hoger niveau met zijn discrete kleuren en grote formaten die de indruk van volume accentueren.

In dezelfde geest kunnen beton effect tegels worden gebruikt als tegels hotel. De fijne krassen en dunne strepen die het oppervlak van de tegels verfraaien, geven karakter aan de plaats en zelfs een vleugje industriële of gezuiverde decoratie.

Natuurlijk is het mogelijk te kiezen voor andere, originelere en verrassendere sferen. De muren van de verschillende ruimten, gemeenschappelijk of privé, mogen inderdaad niet zonder decoratie zijn. Voor dit doel lijkt keramisch behang de ideale bekleding te zijn. Aangezien het de kenmerken heeft van gres porcellanato, waaronder waterbestendigheid, kan het veilig worden geïnstalleerd in de badkamers van kamers of in de sanitaire voorzieningen in de buurt van de receptie, bijvoorbeeld. Deze tegel voor hotel is een echt decoratief element en brengt een onverwacht vleugje fantasie en zal daardoor meer dan één klant verrassen!

Of het nu gaat om een gastenkamer, een bed & breakfast of een luxehotel, de kleur van de tegels bepaalt mede de sfeer die het complex kenmerkt. Voor een soberder resultaat kan worden overwogen eerder neutrale kleuren te gebruiken, zoals grijs en zijn rijke nuances bijvoorbeeld. Van lichtgrijs tot antraciet, grijze hotel tegels kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met diverse decoratieve elementen. Een andere stijl kan worden uitgewerkt met beige of ivoorkleurige tegels die eerder het natuurlijke licht benadrukken en de sfeer verwarmen.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?