Tegels voor restaurant

Restaurant tegels zijn zeer belangrijk in de decoratie van de ruimte. Gastronomische gerechten komen het best tot hun recht in een charmante en gastvrije omgeving. De esthetiek van de tegels voor restaurant staat centraal in het ontwerp van de ruimte, omdat ze de sfeer bepalen. Grote formaten, eigentijdse kleuren, de Novoceram collecties zijn een relevante oplossing voor de vloerbedekking van uw brasserie of café. De keramische restaurant tegels, gemaakt van gres porcellanato, hebben een oneindig aantal esthetische aspecten en beantwoorden op passende wijze aan de beperkingen die deze plaats oplegt, zoals een onberispelijke netheid en een intens verkeer.

Onze restaurant tegelcollecties

Waarom zijn keramische restaurant tegels de beste keuze?

Het comfort van de gasten staat ongetwijfeld niet alleen in een onvergetelijke eetervaring, maar ook in een gezonde en aangename omgeving. Daarom is het van essentieel belang een vloer te kiezen die zowel hygiënisch als elegant is. Dit is het geval met de keramische restaurant tegels van Novoceram. Vanwege zijn technische eigenschappen, die voldoen aan strenge hygiënische maatregelen, wordt het beschouwd als een veilige keuze. Bovendien heeft het antislipeigenschappen, die vooral voor professionele keukentegels noodzakelijk zijn, maar het is ook zeer slijtvast. Kortom, restauranttegels zijn ideaal voor gebruik in dit soort omgevingen, zowel in de grote zaal als in de keuken.

Tegels restaurant: welke esthetische effecten en kleuren zijn beschikbaar?

Bij het ontwerpen van een restaurantruimte en de inrichting ervan, kunnen tal van mogelijkheden worden overwogen en onderzocht alvorens de definitieve keuze te maken. Elk aspect van de restaurant tegels creëert een unieke sfeer in uw ruimte die de identiteit van uw café of brasserie weerspiegelt en alle decoratieve vereisten respecteert
Ongeacht de grootte van uw zaal, verdient het altijd de voorkeur een warme en gastvrije omgeving te creëren waar de klant ten volle kan genieten van de verschillende culinaire ontdekkingen. Om dit te bereiken is een keramisch parket een must, aangezien zijn natuurlijke warmte een aangenaam en charmant decor creëert waar gezelligheid heerst.

Ongeacht de grootte van uw zaal, verdient het altijd de voorkeur een warme en gastvrije omgeving te creëren waar de klant ten volle kan genieten van de verschillende culinaire ontdekkingen. Om dit te bereiken is een keramisch parket een must, aangezien zijn natuurlijke warmte een aangenaam en charmant decor creëert waar gezelligheid heerst.
Als natuurlijke materialen wonderen verrichten en ruimtes transformeren, dan reproduceren tegels voor restaurant ook de esthetiek van steen en slagen erin om uw kamer te transformeren. De krachtige charme van steen siert uw kamer met een uitzonderlijke elegantie en verrijkt zelfs uw decoratie. Het oppervlak van de tegels met dit effect bevat de schoonheid van de steen en omvat zelfs de onvolkomenheden die door de activiteit van de tijd zijn ontstaan. Je kunt niet om een beter resultaat vragen dan dit…

Natuurlijk zijn eigentijdse stijlen populair en maken zij een sterke indruk, vooral in bistro’s, waar zij een vorm van verfijning toevoegen. Dit is iets wat vooral beton look tegels op briljante wijze weten te bereiken. Uw eethoek kan een geraffineerde look en een ontspannen sfeer krijgen. Beton effect restaurant tegels onthullen hun ontelbare reflecties onder het licht en sublimeren onmiddellijk uw kamer. Een andere mogelijkheid om hetzelfde esthetische resultaat te bereiken, zijn designtegels. Rijk aan details en onbeschrijflijk, het definieert uw ruimte om het een unieke identiteit te geven.

Het is natuurlijk onmogelijk om de wanddecoratie in uw ontvangstruimte te negeren. Restauranttegels kunnen ook op muren worden geplaatst en met strikte nauwkeurigheid verschillende esthetische aspecten reproduceren, waaronder het effect van cementtegels, azulejos of behang. Deze laatste kleden uw ruimte op een elegante or verrassendere manier dankzij hun verschillende redenen. Voor een meer gedistingeerd resultaat zijn geometrische patronen bijvoorbeeld de rigueur, terwijl de onconventionele en gedurfde patronen een vleugje lichtheid en vrolijkheid in uw decoratie brengen.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?