Blog

Novoceram Techtouch

Tegels en keramiek
  • 19 september 2022

Techtouch is de nieuwe door Novoceram ontwikkelde afwerking die een afwerking garandeert die de voor de meest veeleisende toepassingen vereiste technische prestaties op het gebied van slijtage-, kras- en slipweerstand combineert met de esthetische kwaliteiten, het aangename gevoel en het schoonmaakgemak die kenmerkend zijn voor traditionele keramiek.

techtouch

DE VOORDELEN VAN TECHTOUCH

De voordelen van technische producten met een Techtouch-afwerking zijn legio:
Krasbestendigheid. In vergelijking met producten met een traditionele afwerking zijn producten met een Techtouch-oppervlak veel beter bestand tegen krassen, met waarden op de Mohs-schaal van meer dan 7.
Slipweerstand en zachtheid om aan te raken. Door de percentages van de samenstellende materialen te wijzigen, kan de Techtouch-afwerking hogere of lagere slipwaarden bereiken. In vergelijking met traditionele afwerkingen is Techtouch bij dezelfde slipweerstand aanzienlijk zachter en aangenamer om aan te raken en gemakkelijker schoon te maken. Dankzij de microscopische structuur van het oppervlak zijn de door Optitouch gegarandeerde antislipeigenschappen bovendien stabiel en duurzaam.
Weerstand tegen slijtage. Techtouch garandeert uitstekende resultaten op het gebied van slijtvastheid. Deze waarden, evenals de waarden van de krasbestendigheid, zijn onafhankelijk van de in de formulering gekozen waarden van de slipweerstand.
Ultra-mat oppervlak. Techtouch is een ultra-matte afwerking. Deze eigenschap is bijzonder belangrijk voor het esthetische uiterlijk van producten die niet-reflecterende natuurlijke materialen reproduceren. Het voorkomt het risico van het “plastic” effect dat kan optreden wanneer de kwaliteit van het productmateriaal niet in overeenstemming is met het esthetische uiterlijk.

Onze Techtouch tegelcollecties

Ecrire un commentaire

Articles corrélés