Ivoortegels

Ivoor tegels hebben sinds lange tijd een prominente plaats ingenomen in onze leefruimtes. Met de combinatie van natuurlijke helderheid en de zachte tinten, brengen de ivoorkleurige tegels toegevoegde waarde in de decoratie. Dankzij zijn discrete karakter past hij bij alle mogelijke decoraties, van de meest originele tot de meest klassieke. De ivory tegels dragen, dankzij de zeer subtiele nuances, steeds bij aan het uitwerken van een rustgevende en sobere sfeer. Creme kleurige zandsteen is discreter dan wit en creëert een balans in binnen- en buitenomgevingen met een vleugje warme gloed.

Onze collecties ivoortegels

Ivoortinten tegels: een goede keuze

Creme tegels zijn een optimale oplossing voor vloer- en wandbekleding met een sierlijke tint. Het esthetische resultaat is eenvoudigweg elegant en harmonieus. Of ze nu worden gebruikt worden in een minimalistisch, industrieel, Scandinavisch of rustiek decor, ivory tegels creëren een elegante en gezellige sfeer. Bovendien zorgen de ivoorkleurige tegels voor een smaakvolle combinatie van de lichte kleur met de technische kenmerken van porselein. Dit laatste heeft vele voordelen, zoals onder andere de antislipeigenschap en waterbestendigheid, waardoor het de ideale keuze is om uw binnen- en buitenruimtes te verfraaien.

Wat zijn de esthetische effecten van ivoorkleurige tegels?

Creme kleurige tegels bootsen vele esthetische effecten na, geïnspireerd door natuurlijke materialen, om aan alle eisen op het gebied van decoratieve stijl te voldoen. Bovendien is de aandacht voor detail tijdens de productie zo groot zodat zelfs de kleinste details op de ivoortegels worden gerepliceerd om een realistisch product te verkrijgen.

Ivoortinten tegels zijn verkrijgbaar in steeneffect, waarbij de esthetische kenmerken en ook de ruwheid en korrel van het materiaal worden gereproduceerd. Zelfs de charme van de natuursteen die door het werk van de tijd wordt gevormd maakt deel uit van de replica. Als gevolg vormen de warmte van ivoor samen met de elegantie van steen uw ruimtes om tot rustgevende oases die zowel sober als relaxerend zijn.

Vervolgens kunnen ivoor tegels gecombineerd worden met een betoneffect voor een gegarandeerd modern resultaat. Betonlook tegels zijn een goede keuze, voornamelijk voor decoraties met een werkplaats of loft stijl, hoewel ze evengoed meer traditionele stijlen een sterker karakter geven. De ivoorkleurige tegels geven een zachte warmte aan het betonaspect en deze optie zorgt voor luminositeit in uw omgeving.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?