Blog

Novoceram Surf Season – Cersaie 2023

Actualiteiten Novoceram
  • 11 september 2023

Welkom in ons Hawaiiaanse huisje op Cersaie 2023, de internationale tentoonstelling van keramiek voor architectuur en badkamermeubilair in Bologna.

Dit jaar nodigen wij u uit om uw vakantie te verlengen door uzelf onder te dompelen in de ontspannen sfeer van ons kleine paradijselijke hoekje aan het strand. Het is hier, in onze Novoceram Surf Season-stand, dat de vrije geest van de surfer huist, een ziel die in het heden leeft, zonder grenzen en ernaar streeft zijn grenzen te verleggen terwijl hij uitkijkt naar de perfecte golf.

Surfen is niet alleen een sport, maar een veeleisende en opwindende levensdiscipline, een filosofie in harmonie met de natuur die geografische en culturele grenzen overstijgt, een echte kunst van leven in volledige symbiose met de elementen.

Cersaie 2023 Novoceram

Net zoals surfers reikhalzend uitkijken naar de komst van de grote golven, wachten wij enthousiast op het unieke en kostbare moment van Cersaie, waar we contact maken met liefhebbers van keramiek en architectuur om onze keramische creaties aan hen voor te stellen.

Ga met ons mee van 25 tot 29 september 2023 in Bologna en kom met ons surfen op Novoceram Surf Season, waar de wereld van keramiek en architectuur de surfcultuur ontmoet voor een onvergetelijke ervaring.

Surf Season – Cersaie 2023 – De foto’s

De sollicitatiegesprekken Surf Season

Francesco, Directeur Marketing – Het standconcept

Pierre, Area Manager France Sud Ouest – Verzameling Kryo

Jean, Area Manager France Sud Est – Verzameling Utopie

Maxime, Attaché Technico-Commercial Bretagne – Verzameling Inaya

Margaux, Prescriptrice – Verzameling Tiber XT

Ecrire un commentaire

Articles corrélés