Blog

Chlorophylle, let’s cultivate ceramics – Cersaie 2022

Actualiteiten Novoceram
  • 20 september 2022

Cersaie 2022, het aftellen is begonnen!

Voor ons rijmt september met de Internationale Tentoonstelling van Keramiek voor Architectuur en Badkamerinrichting! En dit jaar, voor onze nieuwe stand, wilden we een mooi groen bad nemen.

chlorophylle

Dus bedachten we een enorme kas, Chlorophylle genaamd, om onze keramiek in te kweken. Hier bloeien ideeën, planten in overvloed en in het geheim, genesteld in het hart van deze ware broedplaats van nieuwe producten, zullen wij de vruchten van onze arbeid kunnen plukken, namelijk zeven nieuwe collecties!
In een sfeer van organisch modernisme kunt u ronddwalen en Adage ontdekken, een collectie in marmerlook die het materiaal eigen maakt met zijn variatie van mat wit marmer.

Dan Zéphyr, een steenachtige tegel uit Bali die uitnodigt tot reizen, en ten slotte Ojala, een terracotta-achtige tegel die een reeks warme tinten biedt voor binnen en buiten. Als u verder bladert door onze kas, vindt u ook Lombok, een 2 cm dikke houtlook tegel en Matic, een cementlook tegel die ons assortiment compleet maakt. Om onze tour van nieuwe producten af te sluiten, kunnen we niet nalaten onze twee nieuwe Art collecties voor te stellen. Osmose, een collectie met een zeshoekig formaat en warme kleuren die perfect aansluit bij de Ojala-collectie, en Parallaxe, een tegel in art-deco stijl die u niet onverschillig laat en waarvan de elegantie perfect aansluit bij de nieuwe Adage.

Dat is alles, we kunnen niet wachten om de deuren van onze “Chorophylle” stand voor u te openen, en daarvoor zullen we in Bologna zijn van 26 tot 30 september 2022, om onze 2023 nieuwigheden te ontdekken!

Aarzel niet om u in te schrijven om uw ticket te ontvangen op de volgende link: https://www.cersaie.it/billet/1027a83e8.

Praktische informatie:
“Chorophylle” stand – Novoceram
Cersaie 2022 – Internationale tentoonstelling van keramiek voor architectuur en badkamerinrichting in Bologna
Hal 37 – Stand B76 – C75
Quartiere fieristico – Bologna (BO), Italië
Van 26 tot 30 september 2022
Van 9u tot 19u

Ecrire un commentaire

Articles corrélés