Blog

Chlorophylle, let’s cultivate ceramics – Cersaie 2022

Actualiteiten Novoceram
  • 20 september 2022

Cersaie 2022, het aftellen is begonnen!

Voor ons rijmt september met de Internationale Tentoonstelling van Keramiek voor Architectuur en Badkamerinrichting! En dit jaar, voor onze nieuwe stand, wilden we een mooi groen bad nemen.

chlorophylle

Dus bedachten we een enorme kas, Chlorophylle genaamd, om onze keramiek in te kweken. Hier bloeien ideeën, planten in overvloed en in het geheim, genesteld in het hart van deze ware broedplaats van nieuwe producten, zullen wij de vruchten van onze arbeid kunnen plukken, namelijk zeven nieuwe collecties!
In een sfeer van organisch modernisme kunt u ronddwalen en Adage ontdekken, een collectie in marmerlook die het materiaal eigen maakt met zijn variatie van mat wit marmer.

Dan Zéphyr, een steenachtige tegel uit Bali die uitnodigt tot reizen, en ten slotte Ojala, een terracotta-achtige tegel die een reeks warme tinten biedt voor binnen en buiten. Als u verder bladert door onze kas, vindt u ook Lombok, een 2 cm dikke houtlook tegel en Matic, een cementlook tegel die ons assortiment compleet maakt. Om onze tour van nieuwe producten af te sluiten, kunnen we niet nalaten onze twee nieuwe Art collecties voor te stellen. Osmose, een collectie met een zeshoekig formaat en warme kleuren die perfect aansluit bij de Ojala-collectie, en Parallaxe, een tegel in art-deco stijl die u niet onverschillig laat en waarvan de elegantie perfect aansluit bij de nieuwe Adage.

Dat is alles, we kunnen niet wachten om de deuren van onze “Chorophylle” stand voor u te openen, en daarvoor zullen we in Bologna zijn van 26 tot 30 september 2022, om onze 2023 nieuwigheden te ontdekken!

Chlorophylle – Cersaie 2022 – Comme si vous y êtiez !

Chlorophylle – Cersaie 2022 – De foto’s

Achter de schermen: ontdek hoe je het beste keramiek kunt kweken

Gedurende het hele jaar hebben onze teams ideeën gezaaid, de grond bewerkt, inspiraties laten ontkiemen, gesnoeid en gedund, regelmatig water gegeven, voorbereidingen getroffen en uiteindelijk de vruchten van hun arbeid geoogst, die we met trots aan u presenteren op de Cersaie, op onze Chlorophylle stand.

Chlorophylle interviews

Via 8 interviews onthullen we het concept van de Chlorophylle stand en presenteert ons verkoopteam de 7 nieuwe collecties met marmeren, terracotta, stenen, houten en betonnen effecten.

Francesco, Directeur Marketing – Le concept du stand

Pierre, Area Manager France Sud Ouest – Collection Ojala

Jean, Area Manager France Sud Est – Collection Zéphyr

Anis, Area Manager Export Nord Afrique – Collection Lombok

Mathieu, Attaché Technico Commercial Sud Ouest – Collection Matic

Mathieu, Responsable Prescription – Collection Adage

Alexa, Coordinatrice Commerciale – Collection Osmose

Bruno, Area Manager France Nord – Collection Parallaxe

Ecrire un commentaire

Articles corrélés