Tegels 30×30

Tegels 30×30 zijn gemakkelijk te installeren en bieden een eenvoudige esthetiek die zich gemakkelijk leent voor diverse interieurstijlen. Novoceram heeft dit vrij traditionele formaat opnieuw uitgedacht en gemoderniseerd om het up-to-date te brengen en een hele reeks decoratieve mogelijkheden te bieden. Inderdaad, keramische tegels 30×30 hebben het grote voordeel dat ze kunnen worden gecombineerd met 60×60 tegels of 30×60 tegels om modulaire installaties te creëren die uw interieur zullen personaliseren. Een tegel 30×30 ontvouwt dus zijn charme en omhult zowel de vloer als de muren, zowel binnen als buiten. Op die manier ontstaat een esthetische harmonie tussen de buitenkamers en het terras of de tuin.

Onze 30x30 tegelcollecties

Waarom is een tegel 30×30 geschikt voor elke toepassing?

Hoewel ze vaak als klassiek worden beschouwd, laten 30×30 tegels originele legmotieven toe en maken ze ruimtes persoonlijker. Zij kunnen dus voor decoratieve doeleinden worden gebruikt om structuur te geven aan ruimten en deze af te bakenen. Zij kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een wand te bekleden, zoals de achterwand in de keuken of faience tegels in de badkamer, of om de vloer te versieren en zo decoratieve randen te creëren. Bovendien kunt u zich bij dit soort installaties concentreren op de details, zodat deze een belangrijke plaats innemen bij de inrichting van de kamer. Wat ook uw smaak in decoratie is, dit formaat van tegels biedt u de mogelijkheid om al uw wensen te verwezenlijken en weerspiegelt uw persoonlijkheid.

Keramische tegels 30x30: esthetische effecten en beschikbare kleuren

Novoceram haalt zijn inspiratie uit vele materialen, zowel natuurlijke als modernere, om hun aspect op een realistische en getrouwe manier te reproduceren. Tegels van porcellanato hebben een grote verscheidenheid aan esthetische effecten die overeenkomen met verschillende decoratieve sferen. Op die manier wordt aan alle voorkeuren op het gebied van decoratie voldaan.
In de eerste plaats is 30×30 tegels een perfecte replica van natuursteen. De kleinste details van dit edele materiaal en zijn elegante charme en ongeëvenaarde schoonheid kunnen dus uw binnen- en buitenruimtes sieren. Tegels met steenlook zijn het resultaat van de perfecte vereniging tussen de minerale esthetiek van steen en de technische kwaliteiten van porcellanato, dat een zekere tijdloosheid bezit.

Ten tweede kan beton worden gereproduceerd op 30×30 keramische tegels en deze associatie heeft een modernere ziel die de ruimte doet vibreren. Deze associatie past perfect in een hedendaagse of zelfs industriële sfeer, omdat het beton de context weergeeft van werkplaatsen uit de tijd van de industrialisatie. Zonder twijfel geeft betonlook de plaats persoonlijkheid en een zeker cachet door zijn moderne karakter.

Het is ook mogelijk designtegels te kiezen om de muren of de vloer van een kamer te versieren. Deze look, die beslist meer eigentijds is, transformeert omgevingen om ze een nieuwe stijl te geven die de huidige trends waardig is. De tegels met harseffect ten slotte zijn verkrijgbaar in het formaat 30×30 en laten denken aan de vloeren van industriële gebouwen. Vandaag gedemocratiseerd, biedt het effect van hars een sobere en neutrale esthetiek die dient als een perfect kader voor alle kamers in het huis, evenals voor buitenruimtes.

Het kleurenpalet van 30×30 keramische tegels is eerder sober en neutraal, met donkere kleuren zoals antracietgrijs of zwart, maar ook lichte kleuren zoals beige tegels 30×30 die de sfeer verzachten en de helderheid van de ruimte accentueren. Om het licht te verspreiden zijn witte 30×30 tegels een goede oplossing.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?