Tegels 45×45

De keramische tegel 45×45 is een van de meest vertegenwoordigde formaten in de Novoceram collecties. Het is gemakkelijk te installeren en kan aan elke ruimte worden aangepast. Daarom behoren tegels in dit formaat tot de favorieten in de decoratie, maar ook omdat zij zich lenen voor verschillende esthetica. Hoewel dit formaat als traditioneel wordt beschouwd, biedt het esthetische effecten die de huidige trends volgen en sterk bijdragen tot de personalisering van elke binnen- of buitenruimte. De tegels in formaat 45×45 biedt dus de mogelijkheid om de ruimten van het huis en de buitenomgeving te harmoniseren door een esthetische continuïteit tussen de oppervlakken.

Onze 45x45 tegel collecties

Waarom is de tegel 45×45 favoriet bij decoratie?

45×45 tegels worden al heel lang gebruikt als vloer- of wandbekleding, omdat dit formaat geschikt is voor alle ruimtes, ongeacht hun grootte. De mogelijkheid om elke ruimte te verfraaien is een sterk punt van dit tegelformaat. Bovendien maakt de verscheidenheid aan esthetische aspecten het mogelijk om aan alle voorkeuren op het gebied van decoratie en binnenhuisarchitectuur te voldoen. Naast de esthetische kenmerken hebben keramische tegels 45×45 belangrijke technische eigenschappen, zoals stevigheid, weerstand tegen diverse externe factoren en gemakkelijk onderhoud. Dit materiaal is dus een geschikte en duurzame oplossing voor uw binnen- en buitenruimtes.

45x45 tegels: wat zijn de esthetische effecten en de beschikbare kleuren?

De effecten van tegels 45×45 zijn talrijk en gevarieerd, zodat aan elke decoratieve eis kan worden voldaan. Novoceram hecht bijzonder veel belang aan de esthetiek van de tegels en laat zich inspireren door verschillende materialen. Bovendien resulteert het gebruik van de modernste technologieën in een nauwgezette precisie bij de reproductie, die getrouw en meer dan realistisch wordt.

In de eerste plaats zjn keramische tegels in formaat 45×45 verkrijgbaar in een beton effect en zijn ze dus geïnspireerd op het industriële en ruwe karakter van cement. De lichte strepen geven de kamer een karakter en definiëren hem als een echte werkplaats. Deze kleine details zijn een sleutelelement in de inrichting en geven de ontbrekende schakel om een ruimte te verkrijgen met de uitstraling van een Amerikaanse loft.
Ten tweede kan natuursteen worden gereproduceerd op gres porcellanato en wordt geen detail over het hoofd gezien. In feite bevat de reproductie zelfs de ruwheid en de sporen van de tijd die typisch zijn voor de aard van steen. Het is mogelijk dit edele materiaal in uw binnen- of buitenruimte uit te nodigen om een luxueus resultaat te bereiken dat authenticiteit uitstraalt.

De lijst van esthetische aspecten houdt daar echter niet op en omvat ook andere stijlen, namelijk tegels met harseffect, tegels met modern effect of metaallook tegels, die alle leven geven aan een eigentijdse en trendy stijl. Voor liefhebbers van een mediterrane inrichting brengen keramische terracotta tegels, geïnspireerd op zuidelijke terrasvloeren, daarentegen warmte en gezelligheid.

Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot de kleuren van 45×45 keramische tegels. Als u uw interieur een sprankelend tintje wilt geven, kunnen de witte 45×45 tegels perfect aan dit verzoek voldoen, dankzij de indruk van zuiverheid en reinheid die zij wekken. Als u daarentegen neutraal wilt blijven, kunt u grijze keramische tegels 45×45 overwegen, omdat hun oneindige tinten rijk en uniek zijn.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?