Buiten tegels

Zwembad, balkon, terras, tuin, elke buiten vloertegel kan een uitstekende oplossing vinden tussen de verschillende Novoceram collecties, zowel met een normale dikte als met een dikte van 2 cm voor meer weerstand en voor speciale toepassingen. Buitenvloeren hebben vaak zeer specifieke eisen en de keramische buiten tegels voldoen op een zeer geschikte manier aan deze eisen. Bovendien zullen de gevarieerde en verfijnde esthetische aspecten van de Novoceram tegels voor buiten aan allerlei esthetische eisen voldoen. De tegels voor buiten zorgen voor harmonie met de tegels voor binnen zodat een perfecte continuïteit tussen de ruimtes ontstaat.

Onze buiten tegelcollecties

Novoceram biedt een gamma porcellanato tegels waarmee u uw buitenruimtes kunt transformeren door ze aangenamer en gezelliger te maken. De buiten tegels zijn geschikt voor alle buitenbestemmingen, d.w.z. dat ze zowel voor een tuin als voor een balkon kunnen worden gebruikt, maar ook geschikt zijn voor plaatsing op de vloer en de buitenmuren. De technische kwaliteiten van gres porcellanato tegels, waaronder hun antislipeigenschappen, maken ze namelijk perfect voor plaatsing op een terras of zelfs aan de rand van een zwembad. Keramische buiten tegels voldoen dus aan de eisen van alle soorten toepassingen. Met de grote verscheidenheid aan esthetische tegels, of de tegel voor buiten nu hout, steen of beton nabootst, elke collectie zal een unieke en gewilde stijl geven aan uw exterieur.

Hoe tegels voor buiten goed kiezen?

Gekleurd gres porcellanato of technisch porcellanato zijn de perfecte oplossing voor uw buitenvloeren. De collecties buiten tegels reproduceren perfect de esthetische effecten van hout, beton, metaal of steen en respecteren tegelijk de technische kenmerken die voor buitenvloeren vereist zijn, zoals hun antislipkarakter bijvoorbeeld. Het enige wat u hoeft te doen is de stijl te kiezen die het best aan uw esthetische eisen voldoet.

Technische kenmerken van keramische tegels voor buiten

De tegels voor buiten dvan Novoceram worden aan talrijke tests onderworpen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de ISO-normen die gericht zijn op respect voor het milieu. Novoceram heeft altijd veel belang gehecht aan zijn ecologische impact en streeft er voortdurend naar deze te verminderen. De buiten tegels die het bedrijf produceert stoten bijvoorbeeld geen giftige stoffen, zoals vluchtige organische stoffen, uit in de lucht en zijn daarom A+ gecertificeerd.

De keramische tegels buiten worden ook onderzocht door het Centre Scientifique et Technique du Bâtiment (CSTB), dat hun UPEC-classificatie bepaalt om te beoordelen of zij geschikt zijn voor de plaats waarin zij zullen worden geïnstalleerd. Het is belangrijk te benadrukken dat tegels voor buiten aan andere spanningen onderhevig zijn dan tegels voor gebruik binnenshuis. Ze moeten niet alleen bestand zijn tegen verschillende factoren zoals verkeer, weersomstandigheden en temperatuurschommelingen, maar ze moeten ook antislip zijn om het risico op vallen te verminderen. De buiten tegels van Novoceram zijn dankzij hun technische eigenschappen goed bestand tegen deze factoren en voldoen dus perfect aan de eisen van een buitenvloer.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?