Tuintegels

Iedereen droomt ervan om in zijn eigen tuin een ontspanningsruimte te hebben waar hij elk moment van de dag kan genieten. Om uw buitenruimtes te verfraaien, biedt Novoceram een ruim assortiment tuin aan, met een normale dikte of 2 cm, die perfect geschikt zijn voor plaatsing buitenshuis. Inderdaad, bestand tegen vorst en atmosferische invloeden, onveranderlijk in de tijd en met voldoende antislipeigenschappen, zijn tuintegels de ideale keuze voor uw buitenruimtes. Met andere woorden, keramische tuintegels. zijn een echte uitnodiging om te ontspannen en het huis open te stellen om in alle seizoenen van uw buitenruimtes en terras te genieten.

Onze collecties van keramiek tuintegels

Tuin tegels: de juiste keuze maken

Als een echt verlengstuk van het huis is de buitenomgeving een plek die al onze aandacht verdient op het gebied van design. Om elke grens tussen binnen en buiten op te heffen, biedt Novoceram collecties keramische tegels aan die zowel binnen als buiten kunnen worden geïnstalleerd. De tuin tegel,biedt de mogelijkheid een esthetische continuïteit te creëren door de grenzen tussen binnen en buiten te doen vervagen. Bovendien hebben porcellanato tegels de juiste technische eigenschappen voor een buitenomgeving en zijn ze dus ideaal om buiten te worden geïnstalleerd.

Decoratie: de effecten en kleuren van tuin tegels

Met de terugkeer van het warme weer staan buitenruimten zoals terrassen en balkons in het middelpunt van de belangstelling en is het soms nodig ze te (her)ontwerpen, te beginnen met de tuinbekleding. Om aan alle decoratieve voorkeuren te voldoen, bestudeert Novoceram zorgvuldig verschillende natuurlijke materialen om hun reproductie op porcellanato tegels te perfectioneren, dankzij technologische hulpmiddelen.

In de eerste plaats kan de buitenkant worden beschouwd als een echt toevluchtsoord waar rust en sereniteit heersen. Keramische tuintegels reproduceren bepaalde natuurlijke materialen zoals steen en hout en biedt een uiterst natuurgetrouw resultaat. Deze twee opties kunnen worden overwogen om deze rustgevende sfeer te consolideren en de aanwezigheid van de natuur die de buitenomgeving omringt, te versterken. De tegel met steeneffect heeft de adel en het karakter van het materiaal dat hem inspireert, terwijl de tegel met imitatieparket de sfeer verwarmt en een vleugje comfort biedt.

Ten tweede kunt u kiezen voor modern geïnspireerde tegels voor tuin als het gewenste resultaat meer eigentijds is. De tuin tegel kan een meer designachtige look krijgen en past dus perfect in een strakke, moderne of zelfs industriële sfeer. In dit geval kan worden gekozen voor een beton effect tegel, die op het eerste gezicht neutraal en sober lijkt. Integendeel, het brengt voortdurend grafische details aan het licht, zoals kleine scheurtjes of krassen die het oppervlak van het cement kenmerken. Voor een ultra-trendy atmosfeer zijn designtegels met een pure stijl een must. Zijn identiteit kan niet worden bepaald en het zich uitstekend integreert in alle decoratiestijlen waaraan het een noot van elegantie toevoegt.

Als u ten slotte een mediterraan kader wenst dat de zon en ontspanning oproept in uw buitenruimte, brengen terracotta effect tegels u onmiddellijk in de sfeer van die magische plaatsen die u aan vakantie doen denken. Novoceram herinterpreteert het op een hedendaagse manier door neutralere kleuren voor te stellen zonder aan authenticiteit in te boeten bij de reproductie van terracotta.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?