Veelkleurige tegels

Soms wordt conformiteit opzijgezet en vindt er een kleurrijke vernieuwing plaats. Binnenruimten worden gedurfder, levendiger en vooral kleurrijker. De rijke tinten van meerkleurige tegels sieren vloeren en wanden op een unieke manier en bieden de mogelijkheid om een persoonlijke stijl volledig tot zijn recht te laten komen. Van de lichtste tot de donkerste kleur, elke kleur komt overeen met een bepaalde decoratie en hun verschillende combinaties geven leven aan creaties die vrolijkheid en fantasie brengen. Combinaties van veelkleurige keramische tegels behoren dan ook tot de huidige trends in de binnenhuisinrichting en de verschillende mogelijkheden kunnen zelfs een uitstekend decoratief element worden. Dus waarom één kleur kiezen als je er meer kunt hebben?

Onze collecties van veelkleurige tegels

Waarom kiezen voor keramische meerkleurige tegels?

Tegels met meerdere kleuren zijn de ideale oplossing om een neutrale ruimte wat leven en vrolijkheid in te blazen en het is onmogelijk om hun sterke invloed op het design te ontkennen. Aan de ene kant nemen de kleuren de ruimte over en transformeren deze. Aan de andere kant zijn bepaalde collecties met vrolijke of meer geometrische patronen in staat een unieke sfeer te scheppen. Naast hun esthetische functie kunnen keramische gekleurde tegels ook worden gebruikt om de ruimte te structureren en af te bakenen als ze worden aangebracht in kleine accenten, zoals bijvoorbeeld op de keuken achterwand, of op de vloer om een decoratief tapijt te creëren. De totale look kan worden beschouwd voor een vrolijk resultaat waarbij de personalisatie van de ruimte volledig wordt gerealiseerd. Vanuit het oogpunt van onderhoud is gres porcellanato gemakkelijk en snel schoon te maken en behoudt het zijn oorspronkelijke kleur als het goed wordt onderhouden.

Welke esthetische effecten zijn er met gekleurde tegels?

Om aan alle decoratieve wensen te voldoen, van de meest traditionele en eenvoudige tot de meest uitgebreide en originele, heeft Novoceram collecties ontworpen van meerkleurige keramische tegels met intense of meer sobere kleuren en waarvan de modellen variëren van de meest klassieke tot de meest gedurfde. Er zijn dus verschillende esthetische aspecten beschikbaar om innovatieve en authentieke omgevingen te ontwerpen.

Meerkleurige tegels weerspiegelen de laatste decoratieve trends en geven de modernste designaspecten weer. Het feit dat het onmogelijk is de aard van designtegels te definiëren, geeft ze een uitzonderlijk niveau van personnalisatie. Elk van de designcollecties is uniek en creëert ruimtes die stilistisch van elkaar kunnen verschillen. Enerzijds versieren geometrische of vrolijke patronen de vloer en de muren op een originele manier voor een uniek resultaat. Anderzijds is het mogelijk te kiezen voor een effen gekleurde tegel, zonder versiering, om kleur uit te nodigen deel uit te maken van de decoratie.

Ten tweede kunnen keramische veelkleurige tegels de effecten van cementtegels en azulejos op een meer dan precieze manier reproduceren. Cementtegels look tegels en keramische azulejos tegels bieden een eigentijdse heruitvinding van deze twee materialen, die soms als een beetje retro worden beschouwd, en openen een oneindig aantal stijlen in decoratie. Om uw muren te versieren kunt u ook kiezen voor keramisch behang dat gemaakt is van gres porcellanato en in elke omgeving kan worden aangebracht, zelfs als de ruimte beperkingen heeft die niet altijd verenigbaar zijn met traditioneel behang.

Tenslotte diende het effect van steen als inspiratiebron voor veelkleurige keramische tegels De onvergelijkbare elegantie van dit natuurlijke materiaal presenteert hier vele schakeringen, soms een beetje verrassend, voor een zeer originele weergave.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?