Tegels 30×120

De keramische tegels 30×120 is rechthoekig van vorm en zijn breedte van ongeveer 30 cm garandeert de nodige ruimte om de variaties in kleuren en schakeringen van het oppervlak te kunnen waarderen. Deze afmetingen komen overeen met het traditionele formaat van parketvloeren en laten de warmte van keramisch hout volledig tot uiting komen. Deze keuze van formaat geeft immers een meerwaarde aan de getrouwe weergave van de esthetiek van natuurlijk hout en de vereniging van deze twee kenmerken leidt tot een meer dan realistisch resultaat. De tegels in formaat 30×120 is dus een zachte bekleding voor binnen- en buitenruimten, want hij is ook verkrijgbaar in 2 cm dikte.

Onze 30x120 tegelcollecties

De sterke punten van 30×120 tegels

De keramische tegel 120×30 met zijn slanke proporties is ideaal voor de meest prestigieuze keramische vloeren en heeft belangrijke voordelen, zowel uit esthetisch als uit technisch oogpunt. Enerzijds maakt Novoceram gebruik van geavanceerde technologieën om hout tot in de kleinste details na te bootsen, zodat een replica ontstaat waarin geen verschil tussen de twee materialen zichtbaar is. De keramische tegels formaat 30×120 daarentegen zijn gemaakt van gres porcellanato en hebben daarom vele technische voordelen. Dit robuuste materiaal is met name geschikt voor installatie buitenshuis of zelfs voor installatie in veeleisender omgevingen, zoals badkamers, waar hout niet altijd wordt aanbevolen.

Tegels formaat 30x120: de waaier van esthetische effecten en kleuren

Het formaat van de tegel 120×30 is perfect voor de keramische interpretatie van de verschillende soorten natuurlijk hout. Alle keramische houtcollecties hebben unieke details die hen van elkaar onderscheiden en hen een diepe identiteit geven. De precisie waarmee de details zijn gereproduceerd is opvallend en de resulterende esthetiek is precies en nauwgezet.

formaat 30x120 tegels

Om zo’n getrouwe replica te bereiken, is gedetailleerde observatie en zorgvuldige studie van het natuurlijke materiaal nodig. Het is deze aandacht voor detail, gecombineerd met het gebruik van de modernste technologieën, die ons in staat stelt een professioneel resultaat te bieden dat identiek is aan het originele materiaal. Elk kenmerk van het natuurlijke parket, zoals het warme karakter, het comfort, de kleuren en zelfs de afmetingen, wordt gereproduceerd in de keramische herinterpretatie. Parketlook tegels hebben namelijk een oppervlak dat verrijkt is met knoesten, kleine barstjes gevuld met lichtere of donkerdere tinten en de geraffineerdheid van hout.

De evolutie van houtkeramiek verandert natuurlijk met de tijd en volgt de huidige trends. Daarom is de interpretatie van natuurlijk hout eigentijds en heeft het geen rustieke connotatie. Zo kan de keramische tegel 30×120 met houteffect zowel in een moderne als in een meer traditionele omgeving worden gebruikt.

Deze moderniteit wordt bevestigd door het ruime kleurengamma, waaronder een grijstint voor een frisse en trendy stijl die wordt gekenmerkt door zilveren reflecties. De andere kleuren van de 30×120 tegels, waaronder beige en licht taupe, zijn warm en lichtgevend. Geïnspireerd door verschillende eiken, soms natuurlijk of gebleekt, weten de kleuren zelfs de gouden tinten van het hout te onthullen, naast de verzadigde kleuren.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?