Grijze Zwembadtegels

De kleur grijs is al lang een klassieker in de decoratie en zijn positie als favoriet is in de loop der jaren dan ook bevestigd. Grijze keramische tegels voor zwembaden zien er mooi uit en geeft een modern tintje aan de relaxzone. Afhankelijk van de gekozen grijze tegels voor zwembad kunnen de randen van het zwembad en de randen een meer of minder subtiele grijze tint krijgen. De reeks esthetische effecten is rijk en geschikt voor alle omgevingen. Zo kunnen grijze zwembad tegels gebruikt worden om de decoratie van de binnen- of buitenruimte die ze versieren te harmoniseren.

Onze collecties van grijze zwembadtegels

 • Kryo Natural
  Kryo

  Natural Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x12060x60
 • Utopie Gris
  Utopie

  Gris Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  80x80
 • Zephyr Grey
  Zephyr

  Grey Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x6030x6010x60
 • Zephyr Grey
  Zephyr

  Grey Multiformaat Ext. Gestructureerde anti-slip

  Comp. Mod.
 • Lombok Cendre
  Lombok

  Cendre Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x60
 • Teranga Perle
  Teranga

  Perle Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  80x80
 • Performance Gris
  Performance

  Gris Gestructureerde anti-slip

  60x60
 • Abéa Cendre
  Abéa

  Cendre Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  30x12060x60
 • Way Fer
  Way

  Fer Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x12080x8060x60
 • Losa Dacite
  Losa

  Dacite Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x12060x6030x60
 • Kobe Béryl
  Kobe

  Béryl Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  45x9060x6030x6045x45
 • Cast Cast
  Cast

  Cast Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x9045x9060x6030x6010x60
 • Geo Gris
  Geo

  Gris Gestructureerde anti-slip

  Outdoor Plus 20mm
  60x6030x6010x6045x45
 • Standard 050 Porphyré Blanc Noir
  Standard

  050 Porphyré Blanc Noir anti-slip korund

  30x30
 • Standard 050 Porphyré Blanc Noir
  Standard

  050 Porphyré Blanc Noir anti-slip diamanten tip

  30x30
 • Standard 050 Porphyré Blanc Noir
  Standard

  050 Porphyré Blanc Noir anti-slip vierkante pads

  30x30
 • Standard 050 Porphyré Blanc Noir
  Standard

  050 Porphyré Blanc Noir Gestructureerde anti-slip

  30x30
 • Standard 415 Porphyré Gris
  Standard

  415 Porphyré Gris anti-slip korund

  30x30
 • Standard 415 Porphyré Gris
  Standard

  415 Porphyré Gris anti-slip diamanten tip

  30x30
 • Standard 415 Porphyré Gris
  Standard

  415 Porphyré Gris anti-slip vierkante pads

  30x30
 • Standard 415 Porphyré Gris
  Standard

  415 Porphyré Gris Gestructureerde anti-slip

  30x30

Grijze tegels voor zwembad: een eigentijdse sfeer

Over het algemeen straalt de inrichting van het zwembad een sfeer van ontspanning uit. De kleur van de zwembadtegels kan ook gebruikt worden om deze sfeer over te brengen, en is ongetwijfeld van het grootste belang. Grijze tegels zijn zowel eigentijds als tijdloos, en kunnen een goede keuze zijn om dit gevoel van rust te versterken. De vele tinten, van zacht lichtgrijs tot diep antraciet, hebben allemaal de mogelijkheid om het karakter van het zwembad vorm te geven en het een unieke elegantie te geven.

De voordelen van grijze zwembad tegels

Over het algemeen kan het moeilijk zijn om een geschikte tegels voor een zwembad te kiezen, want er moet met veel criteria rekening gehouden worden. Porcellanato blijkt echter een optie te zijn die aan de verschillende eisen van de plaats voldoet.

Grijze zwembadtegel
In de eerste plaats moet de bedekking bestand zijn tegen het gebruik van zwembadzout en andere soms agressieve chemische producten, want die zijn nodig voor het goede onderhoud van het zwembad. In dit specifieke geval levert de grijze zwembadtegel, gemaakt van porcellanato, in dit opzicht geen problemen op. Dat is te danken aan de eigen intrinsieke eigenschappen van dit materiaal, dat bestand is tegen agressieve chemicaliën.

Dat betekent dat zelfs agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt kunnen worden als dat nodig is. Over het algemeen kunnen keramische tegels snel en gemakkelijk schoongemaakt worden met warm water en, indien nodig, een hogedrukreiniger.

Bovendien, als uw zwembad buiten is gelegen, is een belangrijk voordeel dat benadrukt moet worden, de grote weerstand van grijze keramische tegels voor zwembad tegen slecht weer en vooral tegen vorst. Dankzij de afwezigheid van poreusheid van porcellanato nemen de tegels geen water op en lopen ze dus niet het risico te barsten als ze bevriezen. Zonlicht en ultraviolette stralen hebben geen invloed op de kleur van de grijze tegels en hun afwerking, die beide intact blijven.

Een zwembad met grijze tegels voor een stijlvolle relaxzone

Tijdloos en elegant, grijs is ideaal voor alle soorten inrichtingen. De grote verscheidenheid aan kleuren, van muisgrijs tot parelgrijs en donkerder tinten zoals antraciet, maakt inderdaad een zachte, heldere of zelfs zuiver geraffineerde sfeer mogelijk. De verschillende esthetische aspecten van grijze keramische tegels voor zwembaden zullen zeker wonderen doen in deze rustgevende ruimte.

Als uw binnen- of buitenruimte meer in de lijn ligt van een puur moderne industriële stijl, zijn er verschillende mogelijkheden. Grijze betonlook tegels zijn de perfecte oplossing, vooral voor eigentijdse ruimten. Als u daarentegen een sfeer wilt creëren die aan de natuur doet denken, zijn steen look zwembadtegels de perfecte keuze. Natuursteen is een rijke bron van inspiratie geweest en heeft geleid tot de creatie van vele collecties.
Grijze betonlook tegels
Steen look zwembadtegels
Elke soort keramische steen geeft namelijk een unieke sfeer. Het is mogelijk te kiezen voor een keramische bekleding in de stijl van Bali steen. Dit schept een exotische en elegante sfeer. De imitatie van travertijn is ook een van de vele tegeleffecten. Het decor heeft de delicate beige kleur van de keramische travertijnlook en is omgetoverd tot een warme en gastvrije ruimte. Tenslotte zijn er in algemenere zin ook andere steensoorten verkrijgbaar, zoals natuursteen, waarvan de lichte en donkere kleuren, soms flirtend met zwart, een eigentijdse en persoonlijke ruimte creëren naar gelang van uw esthetische eisen.

De esthetische mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos, en met de ruime keuze is het mogelijk om een harmonieuze buitenomgeving te creëren, bijvoorbeeld door het te combineren met de vloer van het terras.

Vaak gestelde vragen over grijze zwembadtegels

Hoe bescherm ik grijze zwembad tegels als ik ze buiten plaats?

De zwembad tegels in grijs zijn gemaakt van porcellanato, een materiaal dat zeer goed bestand is tegen verschillende factoren. Het is perfect geschikt voor plaatsing buitenshuis, omdat het niet wordt aangetast door vorst of het weer. Hetzelfde geldt voor de ultraviolette stralen van de zon, die geen invloed hebben op de kleur en de afwerking van de tegel. Er is geen speciale behandeling nodig voor keramische tegels voordat ze buiten gelegd worden. Met andere woorden, het is de ideale metgezel voor bij het zwembad… op voorwaarde, natuurlijk, dat u een geschikte antisliptegel kiest!

Welke maat grijze tegels voor zwembad moet ik kiezen?

Het formaat kan ook een criterium zijn om rekening mee te houden en bepaalt mede de stijl van het zwembad. Tussen kleine tegeltjes, mozaïek en andere, meer klassieke formaten, is de keuze reuze! Om de schone aanblik van het zwembad te benadrukken, zijn grote zwembadtegels de voor de hand liggende keuze. De combinatie van het grote formaat en de elegante grijze kleur creëert een geraffineerde ruimte met een gevoel van lichtheid.

Hoe maak je een zwembad met grijze tegels schoon?

Het kan gebeuren dat de omgeving van uw grijs betegeld zwembad om verschillende redenen vuil wordt. Het voordeel van keramische tegels is dat ze gemakkelijk en snel schoon te maken zijn. Om vlekken te verwijderen, hoeft u alleen maar schoon warm water te gebruiken, zonder enig product. Als de vlekken echter hardnekkig zijn, kunnen professionele producten met agressieve stoffen gebruikt worden. Er is geen gevaar voor beschadiging van uw tegels, want steengoed is bestand tegen chemische aantasting.

Dit vindt u misschien ook leuk

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?