Tegels voor commerciële ruimte

De tegels voor commerciële ruimte van Novoceram kleden commerciële ruimtes aan met originaliteit en distinctie. Het draagt bij tot een nog aangenamer onthaal van de klanten en heeft de capaciteit om alle soorten producten en artikelen te benadrukken in een zeer verzorgde ruimte. In feite kunnen tegels voor commercieel lokaal altijd met verschillende decoraties worden gecombineerd dankzij de ruime keuze op het gebied van esthetiek. Het is dus gemakkelijk de collectie te kiezen die het best de sfeer van de handelsactiviteit weergeeft, want elk ervan neemt een unieke identiteit aan. Bovendien beschikken tegels voor winkelcentrum over de eigenschappen die voor dit specifieke gebruik vereist zijn, zoals antislip en slijtvastheid ten gevolge van frequent verkeer.

Onze collecties van keramische tegels voor commerciële ruimtes

Tegels comercieel lokaal: waarom kiezen voor gres porcellanato?

Het ontwerp en de inrichting van een commerciële ruimte bepalen de identiteit ervan en helpen de ruimte zich te onderscheiden van de rest. Keramische tegels voor commercieel lokaal zijn dus een uitstekende manier om een charmante omgeving te creëren waarvan de invloed op de klantervaring niet mag worden onderschat. Integendeel, door de keuze van de decoratie kunnen omgevingen worden gecreëerd waarin de klanten zich op hun gemak zullen voelen. De tegels voor commerciële ruimten van Novoceram hebben een brede waaier van esthetische aspecten en slagen er stuk voor stuk in een geraffineerde en unieke sfeer te creëren. Hoewel het decoratieve karakter van de tegel van essentieel belang is, moet ook rekening worden gehouden met de eisen van de winkelcentra om aan de veiligheidseisen te voldoen. Gres porcellanato is dan ook de vloerbedekking bij uitstek wegens zijn technische kwaliteiten, die perfect geschikt zijn voor de eisen van commerciële ruimten.

Wat zijn de kleuren en esthetische aspecten van tegels voor commerciële ruimten?

Ongeacht de commerciële activiteit, of het nu gaat om een café, een bar, een bakkerij of een winkel, is het van essentieel belang een inrichting te bouwen die de stijl en de persoonlijkheid van de ruimte weerspiegelt. Trendy, chic, gezellig of modern, alle mogelijkheden zijn haalbaar met Novoceram tegels voor commercieel lokaal.

Om een warme en vriendelijke sfeer te creëren, doen tegels met houteffect of steeneffect wonderen. De weergave van deze natuurlijke materialen is zo nauwkeurig dat geen detail ontbreekt. Deze keuze komt erop neer dat de natuur wordt uitgenodigd om een integrerend deel van de ruimte uit te maken en maakt het mogelijk een oneindig aantal stijlen tot leven te brengen, zoals een Scandinavische, minimalistische, meer klassieke of volledig hedendaagse inrichting.

Ten tweede kunnen tegels voor winkelcentra ook een moderne uitstraling hebben om een eigentijdse en stijlvolle ruimte te creëren. Dit geldt met name voor designtegels, die de perfecte basis vormen voor de inrichting van de gehele ruimte. De vele collecties met eenvoudige looks of uitgewerkte patronen zijn gemakkelijk te gebruiken en laten hun esthetische aard op een delicate manier in de ruimte doordringen.

Dan zijn betontegels een andere interessante optie. De lichte krassen van dit materiaal zijn ook aanwezig op gres porcellanato tegels, zodat elk detail een industriële en stedelijke sfeer uitstraalt. In dit geval is de sfeer van de zaak ongetwijfeld ontspannen en zullen de klanten zich onmiddellijk welkom voelen in deze geraffineerde plaats.

Tot slot kunnen tegels voor commercieel lokaal ook op metaal geïnspireerd zijn en zo de ruimte opfleuren. Tegels van imitatiemetaal hebben een origineel en uniek design en spelen met het licht door hun oneindige metaalachtige reflecties. Tijdloos, het dekt de ruimte af om een vleugje moderniteit te introduceren en kan zelfs bijdragen tot de installatie van een eerder industrieel karakter.

De kleuren van keramische tegels voor commercieel lokaal spelen ook een belangrijke rol bij het bepalen van de decoratie van de commerciële activiteit. Grijze tegels zijn bijvoorbeeld een veilige keuze, omdat ze door hun vele warme en koelere tinten met alle stijlen kunnen worden gecombineerd. Voor een lichte ruimte verspreiden ivoorkleurige of beige tegels hun helderheid op een natuurlijke manier en warmen onmiddellijk de sfeer op om klanten in een vriendelijke ruimte te ontvangen. Voor een meer assertieve en originele stijl daarentegen kunnen tegels met gekleurde of geometrische motieven een verrassend vleugje fantasie brengen in de handelsruimte en een belangrijke toegevoegde waarde vormen.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?