Tegels 80×80

Met zijn designaspect en geraffineerde stijl minimaliseert de keramische tegels 80×80 het aantal voegen en brengt daardoor een vorm van lichtheid in de ruimte, vooral omdat optische onderbrekingen worden verminderd. Dit formaat, met zijn geraffineerde en moderne identiteit, is ook in staat de stilistische kenmerken van de tegels tot hun recht te laten komen. Een tegel 80×80 belichaamt elegantie en maakt het mogelijk vrij eigentijdse ruimtes te creëren, hoewel ze de vloeren en wanden van elke ruimte kunnen bedekken, ongeacht de decoratieve stijl. De 80×80 tegels volgen de huidige trend van grote formaten die alle binnen- en buitenruimtes binnendringen, zowel in een residentiële, openbare als commerciële context.

Onze 80x80 tegels collecties

Waarom kiezen voor een 80×80 tegel?

Keramische tegels 80×80 hebben om verschillende redenen een groot potentieel voor decoratie. In de eerste plaats geeft het grote formaat een gevoel van ruimte en accentueert het volume. Ten tweede worden de verschillende esthetische aspecten goed uitgelicht, gewoon omdat ze plotseling in het oog springen. In dit geval komen zelfs de kleinste details van de grootformaat tegels 80×80 tot leven en nemen zo een centrale plaats in bij de decoratie. Binnen- en buitenomgevingen krijgen zo een charmante en gedistingeerde uitstraling. Met andere woorden, dit formaat, gecombineerd met het esthetische effect dat het best past bij de stijl van de kamer, doet wonderen in de decoratie.

Wat zijn de esthetische effecten en kleuren van tegels 80x80?

Het is belangrijk het esthetische aspect van de tegels zorgvuldig te kiezen, aangezien de 80×80 tegel dit aspect versterkt en het tot de hoofdrolspeler van de decoratie maakt. Met dit in gedachten heeft Novoceram collecties ontwikkeld met elegante en zorgvuldige stijlen die aan alle decoratieve voorkeuren kunnen voldoen.
In de eerste plaats kleedt het steen effect de tegel 80×80 met een ongeëvenaarde verfijnheid. De edelheid en het karakter van de steen worden getrouw weergegeven voor een authentiek resultaat. Elk kenmerk is aanwezig, van de mineraliteit van de steen tot het onvolmaakte karakter dat door de tijd is gebeeldhouwd, met name door het gebruik van nieuwe technologieën. Dit formaat is ideaal omdat het dagelijks nieuwe details onthult en de indruk wekt dag na dag een nieuwe tegel te hebben.

Dan zijn tegels 80×80 ook geïnspireerd door beton en cement voor een meer casual look. Deze optie garandeert een industriële stijl die de werkplaats waardig is. De stijl van het moderne betonoppervlak in combinatie met een groot formaat benadrukt immers alleen maar de ruwe en natuurlijke schoonheid van dit materiaal.

Tenslotte mogen de muren niet worden vergeten en kunnen worden versierd met een bekleding die bij de sfeer van de kamer past. Keramisch behang kan worden gebruikt om de muren een unieke en individuele uitstraling te geven. De patronen van de 80×80 tegels met behang effect zijn kleurrijk en brengen zo vrolijkheid op de muren voor een vrolijk en verrassend interieur. Met kleine ingrepen worden de behang imitatie tegels immers het centrale element van de decoratie en geven ze een eigen stijl aan de ruimte, zelfs die waarin het klassieke behang meestal niet past.

In het algemeen hebben de grootformaat 80×80 tegels sobere en neutrale kleuren die perfect in elke omgeving kunnen worden geïntegreerd. Van beige tot grijs tot taupe, het palet is breed en biedt tinten die aan alle stilistische eisen voldoen. Zo kunnen ivoorkleurige tegels een kamer verlichten met hun delicate tinten, terwijl de tijdloze grijze tegels bijdragen tot de inrichting van sobere, moderne omgevingen.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?