Garage tegels

De garage wordt soms vergeten bij het ontwerpen van het interieur van het huis, maar het betegelen is daar van het grootste belang. Inderdaad, de kelder of andere ruimten waar het esthetische criterium niet erg belangrijk is, vereisen een vloerbedekking die bestand is tegen schokken en tegen de beweging van gereedschappen. Bovendien moeten garagetegels kunnen worden bereden en dit is met name het geval bij gres porcellanato, dat deze verschillende robuuste kenmerken bezit. Zodra de tegels garage gelegd zijn, zal stof geen probleem meer zijn en zal het schoonmaken eenvoudiger zijn. Daarom is het belangrijk een bedekking te kiezen die aan de verschillende eisen van deze plaatsen kan voldoen. In dit geval zijn keramische tegels voor garage zeker het juiste antwoord.

Onze collecties van tegels voor garage

Welke tegels in garage: de juiste bekleding kiezen

Keramische tegels garage zijn perfect geschikt voor gebruik in deze kamer. Dit is onder meer te danken aan de vele technische eigenschappen, waaronder de robuustheid van het materiaal, de weerstand tegen schokken en het feit dat er ook op kan worden gereden. Tegels van gres porcellanato kunnen dus gemakkelijk de vloer van deze ruimte bedekken en er zelfs een esthetische noot aan toevoegen. Omdat de functionaliteit van deze verschillende plaatsen voorop staat, wordt het esthetische aspect ervan vaak terzijde geschoven. Toch is het altijd prettig om enige vorm van decoratie aan te brengen, ook al is die minimaal, bijvoorbeeld door de vloerbedekking centraal te stellen.

De esthetische effecten en kleuren van garage tegels

Ondanks het belang dat aan de functie van de kamer wordt gehecht, is het aangenaam om een minimum aan decoratie te creëren. Daarom heeft Novoceram besloten de techniciteit van porcellanato te combineren met de esthetiek van verschillende materialen die dankzij de nieuwste technologieën getrouw worden weergegeven op het oppervlak van de tegels.

Ten eerste is deze kamer de ideale plaats om een decor te creëren dat de oude werkplaatsen waardig is. Zo heeft de beton effect tegel een oppervlak dat rijk is aan details die getuigen van het gebruik van industrieel gereedschap, zoals de spatel. Zo slaagt het erin een sobere en moderne sfeer te creëren die doet denken aan Amerikaanse lofts. Ten tweede kunnen tegels voor garage ook het uiterlijk van metaal aannemen. De metaalachtige reflecties van deze garagetegel geven een trendy sfeer aan de ruimte. Bovendien passen de neutrale kleuren perfect bij de inrichting van de kelder.

Keramische tegels voor garage kunnen ook een meer moderne en design-identiteit krijgen. De moderne effect tegels kunnen worden gebruikt om tijdloze ruimtes met een unieke stijl te creëren. Elke collectie draagt bij tot de bouw van een elegante en discrete ruimte, maar kan ook een vleugje fantasie toevoegen met zijn oppervlak die soms versierd met motieven is.

Bovendien kan het steeneffect op de porcellanato garage tegel worden aangebracht om de natuur in deze bergruimte uit te nodigen. Deze optie combineert perfect de pracht van dit begeerde materiaal met de robuustheid van gres porcellanato, wat in deze bijzondere context meer dan nodig is.

Tot slot bootsen tegels voor de garage met hun zachte karakter het uitzicht van hars na. Dit effect, dat vaak in industriële gebouwen wordt toegepast, weerspiegelt de functionaliteit van de vloer en benadrukt daardoor de functie die deze in deze ruimte vervult. Deze getrouwe reproductie weerspiegelt het neutrale karakter van de hars en past perfect in de omgeving.

Vaak zijn de kleuren van garagetegels vrij sober en neutraal. Omdat decoratie naar de achtergrond wordt gedrongen, is het vaak gemakkelijk om voor vrij veelzijdige tinten te kiezen. Zo kunnen bijvoorbeeld grijze tegels worden gekozen omdat de vele tinten ervan passen bij de sfeer van deze kamer. Van lichtgrijs tot antraciet, elk van de tinten kleedt de kamer op een eenvoudige en doeltreffende manier aan. Als uw schuur zich daarentegen in de kelder bevindt, kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor ivoorkleurige of beige tegels, die in staat zijn om helderheid te brengen. Bovendien hebben deze verschillende tinten het voordeel dat vuil gemakkelijker wordt verborgen in plaats van dat het opvalt.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?