Tegels voor supermarkt

Tegels voor grote supermarktmoeten in de eerste plaats voldoen aan zeer hoge technische eisen. Supermarkten worden immers vaak ontworpen als gebouwen waar functionaliteit en bruikbaarheid de twee belangrijkste kenmerken zijn, zowel uit het oogpunt van de klanten als van het personeel. Vanuit dit oogpunt moeten tegels voor supermarkt supermarkt een reeks eigenschappen bezitten, zoals slijtvastheid of weerstand tegen zware belastingen. Esthetiek is echter ook belangrijk. Tegels supermarkt voldoen meer dan voldoende aan dit criterium, aangezien Novoceram collecties aanbiedt met een verfijnd design die ook de behoeften van grote winkels op het gebied van techniciteit.

Onze tegelcollecties voor grote supermarkten

Tegels grote supermarkt: een uitstekende keuze

Tegels voor supermarkt blijken een van de beste bekledingen te zijn, aangezien zij gemaakt zijn van technisch gres porcellanato. Over het algemeen worden hypermarkten ontworpen als functionele ruimten waar de vloerbedekking niet alleen bestand moet zijn tegen zware belastingen zoals onderhoudsapparatuur en karretjes, maar ook tegen continu verkeer. Hier bieden keramische tegels voor supermarkt een belangrijk voordeel voor een dergelijke toepassing, namelijk weerstand tegen slijtage en krassen. Het oppervlak van gres porcellanato tegels verslechtert of verandert niet als gevolg van deze twee factoren. Bovendien zijn de tegelcollecties voor grote oppervlakken esthetisch en dekken ze op elegante wijze alle zones van supermarkten af.

Wat zijn de esthetische effecten en kleuren van tegels voor supermarkt?

Technisch gres porcellanato heeft verschillende esthetische aspecten die bijdragen tot het creëren van een gastvrije sfeer. De kleurschakeringen en het sobere design van de supermarkttegels passen perfect bij de heersende sfeer.

In de eerste plaats kunnen tegels grote supermarkt de esthetiek van steen tot in het kleinste detail reproduceren. Het onvolmaakte oppervlak, de structuur en de elegantie van dit natuurlijke materiaal vindt men terug in porcellanato tegels, die dan ook worden beschouwd als een evenwichtig compromis tussen schoonheid en robuustheid. Aangezien porcellanato bestand is tegen zware belastingen en niet wordt afgebroken, zelfs niet bij veelvuldig gebruik, zullen steenlook tegels uw supermarkt verfraaien en een vleugje authenticiteit geven.

Ten tweede kunnen keramische tegels voor supermarkt een meer designlook krijgen, speciaal bewerkt om een moderne en toch sobere omgeving te creëren. Design tegels zijn dus geschikt voor alle stijlen en met zijn schijnbare neutraliteit slaagt het erin een aangenaam winkelgebied te creëren. Onder de vele beschikbare collecties zijn er ook tegels die speciaal zijn ontworpen voor slechtzienden en die in bepaalde zones van de winkel kunnen worden gelegd.

Novoceram heeft een breed gamma kleuren ontwikkeld voor supermarkttegels, zodat elke tint een aangename winkelomgeving kan creëren. Zo kunnen witte tegels een goede keuze zijn omdat zij een heldere ruimte creëren en een gevoel van helderheid en netheid geven, twee belangrijke elementen in supermarkten, terwijl beige of taupe tegels de sfeer verwarmen. Ten tweede kan worden gekozen voor grijze tegels die, met hun tinten van lichtgrijs tot antraciet, de esthetiek van de ruimte verrijken.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?