Huis tegels

Tegels in huis zijn een doorslaggevend element in de binnenhuisinrichting. Of het nu op de vloer of op de muren wordt gelegd, de decoratieve kwaliteiten ervan zijn duidelijk. De vele esthetische aspecten die Novoceram biedt, kunnen stuk voor stuk de persoonlijkheid, de smaak, de levenswijze en het culturele erfgoed van de eigenaar weerspiegelen. Het is dus van essentieel belang dat u de tijd neemt om de huis tegels te kiezen die uw interieur zullen verfraaien. Bovendien bieden porcellanato tegels een groot aantal voordelen, zoals hun stevigheid en weerstand tegen vele externe factoren. Dit betekent dat tegels voor interieur perfect geschikt zijn voor elke ruimte, van de badkamer tot de keuken, en ook voor de slaapkamer en de woonkamer.

Onze collecties van tegels huis

Waarom kiezen voor gres porcellanato tegels in interieurs?

Gres porcellanato is de beste metgezel als huisbekleding. In de eerste plaats kan het vanwege zijn esthetische verscheidenheid met veel verschillende decoratiestijlen worden gecombineerd. Van de meest klassieke tot de meest eigentijdse of industriële, elke woning wordt uitvergroot door het sobere of meer originele karakter van de huistegels. Bovendien hebben deze tegels belangrijke sterke punten wanneer ze binnenshuis worden geïnstalleerd, zoals slijtvastheid of vochtbestendigheid, en kunnen ze in elke kamer van het huis worden gebruikt. Met andere woorden, de technische kenmerken en de decoratieve mogelijkheden van steengoed maken het tot een favoriet.

Wat zijn de kleuren en effecten van tegels huis?

Het is van essentieel belang een binnenbekleding te kiezen die past bij de geest van uw ruimten en het voordeel van porcellanato tegels is dat zij esthetische effecten reproduceren die voldoen aan alle behoeften vanuit een decoratief oogpunt. Novoceram maakt gebruik van nieuwe technologieën om steeds mooiere en effectievere tegels voor interieur aan te bieden.

In de eerste plaats zijn natuurlijke materialen een grote bron van inspiratie voor Novoceram en kunnen de tegel huis de kenmerken van natuurlijk hout en steen nabootst, zonder de beperkingen. Dit betekent dat het oppervlak van de tegels zelfs de fijne nerven, knoesten en andere prachtige onvolkomenheden bevat die de natuur in de loop der tijd in deze materialen creëert. Parketlook tegels verzachten de sfeer met hun behaaglijke warmte, terwijl tegels met steeneffect een sterk karakter hebben en de ruimte op een elegante manier binnendringen.

Voor degenen wier decoratieve smaak naar meer moderne en hedendaagse stijlen neigt, zijn er verschillende opties. Als u zich in de sfeer van een atelier of een loft wilt onderdompelen, lijken betoneffect tegels de perfecte oplossing voor de bekleding van uw woning! De lichte krassen en de eerder neutrale kleuren weerspiegelen zijn industriële identiteit en passen dus uitstekend bij industriële of stedelijke interieurs. Een ander effect dat een moderne inrichting perfect onderstreept, is de tegel met metaaleffect, waarvan de weerkaatsingen subtiel in het licht worden onthuld en de stijl van de kamer verrijken.

Tot slot kan de tegel voor interieurs door zijn verschillende moderne effecten een unieke toets geven aan elke omgeving. Het eigentijdse design dat het onderscheidt, siert gemakkelijk de kamers van het huis. Op die manier evolueert elk van de ontwerpaspecten in symbiose met de energie van de ruimte en kan ze er gemakkelijk aan worden aangepast. Het biedt een op maat gemaakt en uniek resultaat dat uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Naast de esthetische effecten is het ook belangrijk rekening te houden met de kleur van de tegels voor huis. Enerzijds zorgen lichtgekleurde tegels, zoals wit of ivoor, ervoor dat het natuurlijke licht wordt opgevangen en weerkaatst. Zo brengen beige huis tegels een zeker comfort in uw kamer en kunnen ze gemakkelijk worden gecombineerd met andere materialen zoals hout of steen voor een Scandinavisch decoratietintje. Donkere kleuren zoals zwart of bruin daarentegen geven een heel bijzondere sfeer die wordt gekenmerkt door een indruk van kracht en een sterk karakter.

Tijdloze, grijze huis tegels kunnen ook worden overwogen vanwege hun neutraliteit. Hoewel grijze tegels in verschillende tinten verkrijgbaar zijn, van lichtgrijs tot antraciet, passen ze in elk interieur, omdat hun minimalisme bijdraagt tot de creatie van elegante en geraffineerde kamers. Natuurlijk brengt het een beetje moderniteit in meer klassieke omgevingen zonder de oorspronkelijke stijl te verstoren.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?