Tegels Made In France

Choisir le Franse tegels is een keuze voor ons en voor ons land. Novoceram werd in 1863 in de Drôme opgericht en interpreteert de Franse elegantie met keramische vloer- en wandtegels. In 2021 werd 93,2% van de door Novoceram verkochte tegels in Frankrijk geproduceerd in de hoofdzetel in Drôme.

Een Franse fabrikant kiezen betekent de waarden die hij vertegenwoordigt erkennen en steunen: aandacht voor het milieu, respect voor de ethiek en de door onze wetten gegarandeerde arbeidsomstandigheden, een unieke stijl die in de hele wereld erkend en gewaardeerd wordt, een geografische en culturele nabijheid die een attente en stipte service mogelijk maakt, en producten die ontworpen en afgestemd zijn op onze smaak en behoeften. Maar bovenal betekent het steun aan de Franse economie en aan alle gezinnen die de know-how van ons land op prijs stellen.

Ons idee van Made in France

ECOLOGIE

Wij kunnen ervoor kiezen ons respect voor het milieu tot uitdrukking te brengen door de voorkeur te geven aan eco-verantwoordelijke en plaatselijke bedrijven om de CO2-uitstoot te beperken.

RESPECT

Wij kunnen kiezen voor een ethische visie op werk die voldoet aan de Franse normen en alle sociale waarden die voor ons belangrijk zijn, respecteert.

Stijl

Wij kunnen producten kiezen met de unieke stijl die Frankrijk in de hele wereld altijd tot een symbool van verfijning en elegantie heeft gemaakt.

Dienst

Wij kunnen ervoor kiezen de merken te waarderen die het meest aandacht hebben voor service: de merken die dicht bij ons staan in de distributie; de merken die oplettend, beschikbaar en responsief zijn.

ECONOMIE

Wij kunnen ervoor kiezen de Franse economie te steunen door te investeren in de bedrijven die Frankrijk maken tot wat het is en in de gezinnen die de know-how van ons land naar waarde schatten.

Ontdek
het Novoceram gamma

Novoceram heeft een traditie van meer dan honderd jaar in de keramiekkunst, waardoor het de markt geraffineerde collecties kan aanbieden, die het resultaat zijn van de combinatie van een eeuwenoude kennis met de meest vernieuwende trends. Novoceram vertegenwoordigt de waarden van de Franse elegantie door middel van technologisch en esthetisch geavanceerde producten.