Prestaties en projecten

The Party

Scenografieën - Stand , Cersaie
 • Stad, Land
 • Bologne, Italie
 • Jaar
 • 2013
 • Beschrijving
 • De lichten zijn gedoofd, de muziek is gestopt, maar er hangt nog steeds euforie en opwinding in de lucht na deze geweldige viering van de 150e verjaardag van Novoceram tijdens Cersaie 2013! De stand herinterpreteert op een eigentijdse manier de beroemde set van de film “The Party” van Blake Edwards. Het project, ontworpen door binnenhuisarchitect Francesco Catalano, is een nieuwe en originele uiting van de visie van Novoceram, die bezoekers kunnen ontdekken langs een pad dat door verfijnde ruimtes slingert die volledig bedekt zijn met de nieuwe keramiekcollecties van het merk, waar de puurheid van het decor tot leven wordt gebracht door de werken van kunstenaar Paolo Fiorellini.

  De warme sfeer en de groene omgeving van de villa uit Hollywood heten bezoekers welkom.

  Iedereen die de film “The Party” heeft gezien, kan niet anders dan lachen als hij terugdenkt aan de hilarische reeks geintjes die begint wanneer de hoofdrolspeler zijn slipper verliest in een soort overdekt zwembad…

  Vormen Taupe glans vormt een sprankelende inkomhal.

  De binnentuin, een groene hoek die leidt naar de Cementdoos.

  Talrijke designobjecten uit het verleden en de toekomst waren op de stand aanwezig. De Foscarini Plass kroonluchter past perfect bij de neutrale tinten van de Cement collectie.

  De badkamer toont de nieuwe Talm collectie met een metallic glans.

  Oude helmen, wapenrustingen van de vrede en mysterieuze aanwezigheden gecreëerd door Paolo Fiorellini zetten zich voort in de kamers en op de binnenplaatsen van de villa.