Tegels 60×90

Dankzij het grote formaat geven keramische tegels 60×90 een indruk van ruimte. Door zijn veelzijdigheid kunnen ze worden gebruikt in alle ruimten, ongeacht hun grootte en verschillende eigenschappen. Bovendien kunnen 60×90 tegels bijzonder goed worden gecombineerd met andere formaten, zoals 60×60 en 90×90. Het gebruik ervan met tegels van verschillende formaten is dus een goede manier om de installatie rijker en gevarieerder te maken. Zelfs als het alleen wordt gebruikt, zal dit rechthoekige formaat een vloer of muur verfraaien. Tegels in formaat 60×90 hebben dus een duidelijk decoratief karakter en maken het mogelijk ruimtes te verfraaien door speciale geometrische effecten te creëren.

Onze 60x90 tegelcollecties

Hoe zijn keramische tegels in formaat 60×90 een belangrijk element in de decoratie?

De tegel 60×90 is een vernieuwend formaat dat muren en vloeren een nieuwe esthetiek geeft. Deze afmetingen kunnen worden gebruikt om een ongewone stijl te definiëren in zowel binnen- als buitenruimten. In feite hebben deze afmetingen een hoog decoratief potentieel, dat nog wordt vertienvoudigd dankzij de verschillende esthetische effecten die beschikbaar zijn. Als tegel van groot formaat bieden de keramische tegels 60×90 de mogelijkheid van glimpen van details die het oppervlak vormgeven. De onvolkomenheden van steen bijvoorbeeld of de krassen van beton kunnen worden bewonderd en brengen een vorm van authenticiteit in de omgevingen die zij bedekken.

Wat zijn de esthetische effecten en kleuren van 60x90 tegels?

De esthetiek van de tegel is van het grootste belang bij de keuze ervan, aangezien het absoluut noodzakelijk is rekening te houden met de decoratie van de ruimte waarin hij zal worden geplaatst. Om aan alle decoratieve voorkeuren tegemoet te komen, heeft Novoceram verschillende collecties ontwikkeld die de huidige trends volgen.

In de eerste plaats kunnen keramische tegels in formaat 60×90 de kenmerken van natuursteen vertonen met behoud van de technische eigenschappen van steengoed. Het grafische oppervlak van steenlook tegels is tegelijkertijd onregelmatig, maar ook evenwichtig en harmonieus. De nauwkeurige nabootsing van de details en onvolkomenheden van dit natuurlijke materiaal kan worden verklaard door het gebruik van nieuwe technologieën, die het dus mogelijk maken een natuurlijk en uniek resultaat te bieden.

Ten tweede heeft de beton effect tegel, die ook verkrijgbaar is in het formaat 60×90 cm, een modernere en eigentijdse uitstraling. Het is zelfs een geweldige kans om creativiteit los te laten bij het ontwerpen van ruimtes. Het minimalistische uiterlijk onthult elke dag nieuwe details en deze details maken de tegels 60×90 tot een decoratief element op zich. Dit aspect vormt een goede basis voor industriële of meer verfijnde stijlen, omdat het herinnert aan het karakter en de ruwe aard van cement.

Keramische tegels in formaat 60×90 hebben een gevarieerd kleurenpalet, gaande van beige, met zijn indruk van sereniteit, tot taupe, gekenmerkt door een gevoel van warmte en gezelligheid, en natuurlijk grijs. Deze laatste kleur wordt vaak gekozen vanwege zijn rijkdom aan tinten en schakeringen, die kunnen worden gebruikt om de kleuren in de ruimte te diversifiëren en zelfs de mogelijkheid bieden om contrasten te creëren.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?