Tegels 15×60

De keramische tegels 15×60 is een middelformaat en dus geschikt voor alle projecten, zowel residentieel als commercieel. De elegantie van dit rechthoekige formaat maakt het mogelijk een brede waaier van decoratieve ontwerpen te creëren. Het kan namelijk gecombineerd worden met andere formaten en het wordt mogelijk om de muren een artistieke toets te geven dankzij de tegels in formaat 15×60. Deze tegels, met hun elegante esthetische effecten, worden dan ook beschouwd als een essentieel element in de binnenhuisinrichting. Dit is gedeeltelijk te danken aan het feit dat 15×60 tegels de verschillende variaties van de materialen waarop zij zijn geïnspireerd, getrouw weergeven.

Onze 15x60 keramische tegel collecties

Waarom zijn tegels 15×60 een krachtig decoratief formaat?

De rechthoekige vorm van keramische tegels 15×60 is bijzonder geschikt voor wandmontage en kan worden gecombineerd met vele andere formaten, zoals 5×60, 10×60, 30×60 of 60×60. Deze mengeling van maten lijkt heterogeen, maar leidt tot een harmonieus en zeer geometrisch resultaat. Het is een manier om elke binnen- of buitenruimte uniek te maken. Bovendien bedekken de vele esthetische effecten die Novoceram realiseert het oppervlak van de tegels in fomraat 15×60 volledig om ze te versieren met kostbare details die de schoonheid van alle getrouwe reproducties in gres porcellanato naar voren brengen. De keuze van dit formaat op een muur bijvoorbeeld, geeft structuur aan de ruimte en creëert een vormenspel dat de ruimte energie geeft.

De kleuren en esthetische effecten van 15x60 keramische tegels

Met zijn catalogus wil Novoceram een unieke stijl verspreiden en doorgeven die de huidige tendensen volgt maar ze op zijn eigen manier interpreteert. De nauwkeurigheid van de keramische reproductie van verschillende natuurlijke en moderne materialen is te danken aan de nauwgezette aandacht voor details, maar ook aan de gebruikte technologische middelen. Elke tegel is versierd met de talloze eigenschappen die kenmerkend zijn voor dit majestueuze materiaal. Onregelmatigheden, aders en de kracht van het karakter vormen samen een uitgesproken en gestructureerd oppervlak op gres porcellanato, ook steengoed genoemd.

De tegel 15×60 is verkrijgbaar in een steenlook die de designwereld heeft veroverd. Het idee om natuurlijke texturen en oppervlakken in het interieur uit te nodigen, helpt om u dichter bij de natuur te voelen. Het resultaat is een gevoel van sereniteit en ontspanning in de ruimte en is geschikt voor vele woonkamers, maar ook voor buitenomgevingen.

Tegels met steeneffect combineren hedendaagse stijl met de authentieke esthetiek van natuursteen en de resulterende sfeer straalt luxe en elegantie uit. Daarom kunnen 15×60 tegels gemakkelijk worden geïntegreerd in elke inrichtingsstijl, of die nu natuurlijk, klassiek, modern of zelfs minimalistisch is.

tegels formaat 15x60

Het kleurenpalet van de steenlook tegels, dat varieert naar gelang van de collectie, omvat gewilde en welbepaalde kleuren, zoals de vele grijstinten, van de lichtere tot de donkerdere versies, waaronder antracietgrijs.

contacteer ons

Naar wat voor soort tegels bent u op zoek?